Mai e putin din ce a parut mult

Mult a fost , putin a mai ramas. Dar parca putinul asta e din ce in ce mai greu. Parca e un zid in fata mea si ma lupt cu el sa il urc, sa ajung dincolo.

Zile de framantari, de idei, de cuvinte golite parca de sens. Trepidatii interioare, intrebari, cautari.

Dar si euforie, nerabdare . Nerabdarea incheierii cu bine a unui lucru inceput cu entuziasm si bucurie. Entuziasmul a oscilat dar acum creste la gandul lucrului dus pana la capat. Dar si la gandul petrecerii de incununare a unui efort. Pentru ca am muncit, pentru ca nu a fost usor. Iar munca se cere rasplatita chiar si cu o recunoastere cat de mica. Iar intalnirea cu cei care au fost pe baricade, alaturi de mine, e o incununare superba a efortului depus. Abia astept sa vad  oamenii din spatele cuvintelor, sa vad cine este Sonia, Dana, Daniel, Claudia, Vienela si multi multi altii cu care am purtat conversatii, cu care am asteptat, am comentat, am simtit, ne-am revoltat sau bucurat la unison.

Asadar ma pregatesc de Gala SuperBlog. Ma pregatesc de drum lung. Imi iau si copilul pentru ca e dornic de munte, de oameni, de iesiri, de nou.

Doar iarna asta venita deodata peste noi azi m-a  dezechilibrat putin. Deja mi-e dor de soare. Prima zi in care mi-au inghetat mainile, in care nu mi-a placut sa merg pe jos, in care aerul mirosea a zapada si a nori pufosi. Dar e doar prima zi… de maine ne obisnuim.

imagini-pomi-inzapeziti

Se incheie si BlogFriday, cu multimea lui de articole despre magazinele online. Dupa atatea articole scrise despre haine simt ca pot  lejer sa dau sfaturi in materie de alegeri vestimentare online si nu numai :).

M-am incumetat sa intru si in hora asta, nestiind insa ce ma asteapta. Daca stiam…. Dar mai e putin si sunt hotarata sa merg pana la capat.

Da, e o satisfactie a lucrului dus pana la capat. E o satisfactie a reusitei. Iar eu aveam nevoie de toate astea. Pentru propriile-mi confirmari interioare.

Mai e putin. Un heirup de final si gata. Voi striga fericita: am reusit !!!

Intre timp visez bicolor: alb si albastru.

images

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.