Cristina Kaminski – artista ce dă culoare oricărui obiect

Din cele mai vechi timpuri oamenilor le-a plăcut să își decoreze obiectele de zi cu zi, să își împodobească locuințele și să se înconjoare de frumos.

Atracția pentru obiectele decorate s-a păstrat până în zilele noastre.

Creația umană rămâne prioritară

Deși există acum o mulțime de mijloace digitale, automate, prin care putem decora obiectele, pe primul loc rămâne preferința pentru ceea ce se naște întâi în mintea omului și apoi prinde viață din mâinile lui.

Nici o mașină nu cred că va înlocui bucățica aceea de suflet pe care o pune omul în tot ceea ce creează și dăruiește semenilor lui. Creativitatea a fost si rămâne una din caracteristicile specifice nouă, oamenilor.

Din fericire tot mai mulți oameni încep să își conștientizeze propriul potențial creativ, propria dorință de a dărui o parte din sufletul și bucuria creației.

Cristina Kaminski – culoare și creativitate

Astfel de om ce se bucură să dăruiască din prea plinul inimii sale este Cristina Kaminski.

Cristina este una din acele mame care își dorește să lucreze pe cont propriu, să facă ceea ce îi place și să se bucure și de copilul ei.

Creativitatea Cristinei nu are limite. Reușește să picteze pe cele mai neconvenționale suprafețe, să decoreze cele mai neașteptate obiecte.

Sub mâinile ei cutiile de bijuterii, obiecte de igienă, semnele de carte, globuri, căni, suporturi pentru pahare și căni, bijuteriile, toate prind o nouă viață, o viață unică și colorată.

   

Unul din tablourile care mi-au atras atenția este cel ce reprezintă galaxia, artista fiind fascinată de spațiu și chiar mărturisind că urmărește o stație spațială si este convinsă că nu suntem singuri în Univers.

Cred că nu există suprafață pe care Cristina să nu reușească să o pună în valoare.

Obiecte vestimentare pictate

Dar munca de creație merge și către obiectele vestimentare. Cămășile și tricourile pictate sub brandul Star CERK New Concept By Cristina Kaminski devin adevărate opere de artă sub mâinile pricepute ale artistei.

Fiecare produs este unic, fiecare piesă vestimentară are propriul ei mesaj. Cei care poartă tricourile și cămășile pictate spun că se simt cu adevărat speciali, se încarcă cu o stare de bine și veselie. E și de înțeles, având în vedere că orice culoare transmite un mesaj creierului și inimii noastre.

Dar munca de creație nu se termină aici.

Ateliere creative pentru copii și adulți

Ca orice artist, Cristina este dornică să împărtășească și cu ceilalți ceea ce știe.

Așa s-au născut Ateliere Creative Star CERK by Cristina Kaminski pentru copii și adulți, adevărată terapie pentru suflet pe care o primesc participanții la aceste ateliere. Să te desprinzi de orice altceva și să stai concentrat la mica operă de artă pe care o realizezi sub îndrumarea și zâmbetul Cristinei este un beneficiu în plus, dincolo de obiectele pe care le primești la sfârșit și care îți vor aminti că și tu poți crea adevărate opere de artă.

Cine este Cristina Kaminski și cum a început totul

Povestea ne-o spune chiar artista:

În școala generală am avut norocul să am o profesoară de desen care a remarcat talentul meu și m-a îndemnat sa continui. În liceu am avut o profesoară care, în fiecare oră ma scotea la tablă să desenez pentru întreaga clasă procese tehnologice, piulițe, șuruburi, inclusiv utilaje, deoarece spunea ca am talent și că avem o carte pentru toată clasa, le mulțumesc că acest exercițiu mi-a folosit pe mai departe.
Cu 10 ani în urmă a venit pe lume fiul nostru, iar noaptea pentru că nu puteam să dorm, pictam în balcon. Modul meu de a picta este mai mult în genul abstract, dar nu exclud să mă perfecționez și în alte stiluri.
Pereții mei se bucură de multă culoare, cât și prietenii mei care au câte un tablou, dacă nu 2 sau chiar 3 pe pereții lor. Le mulțumesc și va mulțumesc și vouă pentru încrederea acordată în mine și arta mea!  
 Începând cu acest an Star CERK New Concept By Cristina Kaminski oferă și serviciul numit ”Party la tine acasă”.
Este un concept nou pentru: zi de naștere, zi de onomastică, petrecere surpriză, petrecerea burlăciței/burlacului, evenimente corporate.
Conceptul constă într-un atelier de pictură, cu toate materialele incluse, unde sărbătoritul  împreună cu invitații, se vor distra și relaxa prin ateliere de pictură și creație.
Eu cred că o astfel de experiență reprezintă cu adevărat un dar prețios și de neuitat, mult mai valoros decât orice alt obiect ce ar putea fi oferit.
În plus, nu se știe niciodată care dintre invitați, copii sau adulți, își descoperă pasiunea sau înclinația pentru artă, creație și frumos.
Mai multe despre creația și creativitatea Cristinei puteți găsi în unul din interviurile pe care le-a acordat în una din  emisiunile A7Tv (minutul 20).
Eu o felicit pe Cristina Kaminski pentru parcursul ei artistic, pentru curajul ei de a merge mai departe pe drumul pe care l-a simțit dintotdeauna. Este de admirat perseverența cu care merge înainte, dăruirea pentru tot ceea ce face și faptul că dă mai departe frumosul din inima ei.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: