Jurnal de eu (VIII)

Astazi, 14 martie – zi deplina de martie, începuta cu soarele în ochi si optimismul în suflet.

Afara e acea atmosfera de renastere a naturii, de poezie de Cosbuc, de gâze ce se pregatesc sa zboare. În cele doua drumuri  scurte pe care le-am facut am simtit în sfârsit ca mi-e cald.

În casa e un amalgam de materiale si unelte de lucru fiind zile pline de tot felul de îndeletniciri manuale atât pentru mine cât si pentru Dante.

În bucatarie sunt resturile unui mic dejun târziu, cestile de cafea parasite si nu prea multe care sa ma atraga pe acolo.

Sunt îmbracata cu jeansi si maleta mov. Sunt între drumuri: acum vin acum plec 🙂

Ce muzica ascult: Hit Tv. Nu am rabdare sa caut ceva anume.

Citesc Nunta lui Isobel de Sheila O Flanagan– actiune începuta în Irlanda si continuata în Spania. Îmi face dor de tari straine, de aventura, de tinerete, de multe… O carte ce îmi place cu adevarat si pe care o savurez seara la culcare.

Ce mesteresc: semne de carte, magneti de frigider – quilling, diverse crafturi cu Dante, carti de vizita pentru mine si multe altele.

Saptamâna asta am scris mult, am rumegat multe idei, am scapat de câteva dileme punând întrebari si cautând raspunsuri. Mai ales în ceea ce priveste blogul, monetizarea, cui si de ce ar trebui sa dau socoteala.

Saptamâna viitoare nu stiu ce va fi dar duminica am un eveniment important la care sunt invitata sa vorbesc despre pasiunea mea pentru quilling. Am emotii dar sunt si nerabdatoare.

Sunt recunoscatoare doamnei care m-a recomandat pentru evenimentul de duminica. De unde rezulta ca si binele pe care îl faci se mai întoarce si catre tine la un moment dat în viata.

Îmi doresc ca viata mea sa înceapa sa intre pe un fagas pe care mi-l doresc în care  facând ceea ce îmi place sa pot sa cresc din toate punctele de vedere.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.