Un magazin de incaltaminte pe placul meu

Azi mi-am dat seama că mai este puțin și vremea bună va deveni o amintire.

Tot azi am constat că bocancii mei, de care sunt foarte mândră, achiziționați acum trei ani din America, după îndelungi căutări, încep să arate ca unii achiziționați de la ajutoare.

Am rămas foarte uimită să constat că talpa lor e atât de tocită că de la 4 cm a ajuns la 2 cm. Cred și eu, la cât i-am purtat. Din toamnă până în primăvară nu am mai purtat altceva.

Adevărul este că în continuare sunt adepta minimalismului. Dar unul din dezavantajele acestui stil de viață este tocmai acesta: scurtează durata de viața a obiectelor de îmbrăcăminte.

Ideal este să ai măcar trei perechi de încălțări pe sezon.

De ce? Pentru a lăsa pielea să respire, pentru a le da timp să se aerisească, pentru a nu se deforma de la atâta purtat.

Dar așa suntem noi, femeile: când ne place ceva purtăm până nu mai poate fi purtat.  Bine, și bărbații fac la fel, dar mai mult din comoditate.

Iată-mă așadar în prag de iarnă că sunt în căutarea unei noi perechi ideale de bocanci. Sau cizme. Sau ghete. Pentru că, de ce să mă opresc la o singură pereche dacă tocmai am spus că ideal ar fi să am trei?

Mă bucur să împărtășesc faptul că am găsit magazinul online Modlet, ideal pentru a cumpăra din acealași loc tot ce îmi doresc.

Îmi doresc în primul rând o pereche de bocanci rezistenți la mersul prin asfalt, la drumețiile prin parc și pădure. E important să aibă talpa groasă, dar ușoară, anti-aderentă și moale, flexibilă.

Îmi place ca designul bocancilor să fie modern, ușor de potrivit atât cu pantaloni cât și cu fuste.

În ceea ce privește cizmele, le prefer pe cele scurte, elegante, dar fără toc sau cu un toc mic și comod. Pentru că am multe evenimente la care merg și stau mult în picioare, ideal e să fie cât mai confortabile, dar și feminine, potrivite cu ținute casual sau de cocktail.

Am ochit unele superbe, din piele, vișinii, comode și elegante, ideale pentru ceea ce am eu nevoie. Nu e așa că și tu te îndrăgostești de ele doar privindu-le?

Din garderoba de iarnă a femeii nu trebuie să lipsească nici cizmele lungi, ideal din piele, de o calitate superioară. Alături de poșetă și ceas, cizmele lungi din piele sunt un fel de carte de vizită a eleganței unei femei, un fel de carte de vizită a atenției la detalii și a aprecierii lucrurilor de calitate.

Dacă sunt cu adevărat de bună calitate, cizmele lungi pot fi purtate cu brio ani la rând. Asta dacă, bineînțeles, iarna viitoare nu ne cucerește inima o altă pereche de cizme lungi .

Eu am găsit în magazin unele absolut minunate. Mă și văd îmbrăcată cu rochia neagra, de cocktail, cu sacoul de catifea și purtând aceste cizme. Simt că încrederea în mine crește doar când le văd și îmi imaginez cum le port.

Vestea bună este că în această perioadă magazinul vine cu o ofertă irezistibilă: o gamă largă de produse le poți plăti la jumătate din prețul afișat pe site.

Iarna bate la ușă. Să ne găsească pregătite cu încălțăminte potrivită!

Sunt curioasă, tu ce alegi din magazinul Modlet?

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: