Valprestparchet -ofertă parchet stratificat de Black Friday

Black Friday pentru parchet? De ce nu? Orice moment al anului este potrivit pentru a renova și a face din casa ta un acasă.

Am ajuns din nou în acea perioadă a anului în care te apuci de liste cu dorințe.

Nu, nu vorbesc despre Crăciun. Nu încă. Vorbesc despre ofertele de Black Friday care ne fac să ne gândim la tot felul de produse, unele mai folositoare, altele…

Azi o să vă vorbesc despre produse fără de care o casă nu ar fi completă. De fapt aceste produse dau tonul unei case.

Black Friday la Valprestparchet.ro

Este vorba despre parchet. Parchetul este acel punct de interes al casei, este elementul de la care se pornește amenajarea unei case. În funcție de culoarea și calitatea parchetului alegi apoi mobilierul, stabilești culoarea pereților, asortezi tapițeria și perdelele.

Prin urmare este important să alegi un parchet de calitate la un preț potrivit.

Eu ador parchetul în culori deschise, gri sau alb. Îmi place cum se reflectă totul într-un astfel de parchet, îmi place cum se joacă razele de soare pe podelele curate și deschise la culoare. Sunt conștientă însă că un astfel de parchet necesită și o întreținere pe măsură.

La fel de mult îmi place și parchetul închis la culoare. Mai ales pentru dormitoare. Îmi dă o senzație de intimitate, de natural, de cuib.

Ce parchet să alegi?

Parchetul dublu stratificat este o alegere potrivită pentru un hol cu trafic intens, având o rezistență mai mare și fiind mai rezistent.

Pentru scări este de preferat un parchet din lemn masiv.

Parchetul stratificat este o alegere modernă, potrivită. Este ușor de montat chiar și de către cineva fără experiență. Este ușor de întreținut prin aspirare și curățare cu mop-ul, cu produse accesibile pentru a-și păstra calitatea, textura și strălucirea.

Parchetul în tonuri calde creează atmosfera perfecta pentru a se potrivi cu covoarele dorite, cu șemineele din piatra si alte decoruri moderne. Parchetul în tonuri reci oferă fundația perfectă pentru un design elegant si modern.

Pentru a crea o dinamică a locuinței, alege contrastele.

Contrastul este una din regulile oricărui stil și decor. O cameră fără contrast poate părea monotonă.

Spuneam că în dormitor prefer parchetul închis la culoare ceea ce dă liber la folosirea unui mobilier deschis la culoare și creează un contrast plăcut.

Parchetul mai deschis la culoare îl poți echilibra cu un mobilier mai închis, potrivit holurilor și spațiilor de trafic.

Tot cu ajutorul contrastului mobilă – mobilier poți crea un punct central al camerei. Fie că este vorba despre o masă masivă în locul de luat masa, fie că este o vitrină în care să îți expui vesela colorată, aceste elemente centrale vor fi punctele de atracție, în contrast cu parchetul ce are rolul de fundal.

Mixul de texturi, de linii și de curbe creează de asemenea dinamică spațiului interior.

După cum vă spuneam, ne aflăm în perioada aceea a anului în care ne pregătim pentru oferte.

Valprestparchet vine către clienți cu oferte pe care te invit să le studiezi dacă te afli în căutarea unei soluții de pardoseală pentru casa ta:

  • Toată gama de produse de parchet dublu și triplu stratificat beneficiază de ofertă de black friday
  • campania de reduceri se desfășoară toată luna noiembrie
  • reduceri de până la 50% atât pentru parchetul dublu cât și pentru cel triplu stratificat.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: