Jucarii din carton de la “Girafa curioasa”

Dupa cum stiu cititorii blogului meu, prietenii de pe FaceBook si cei din viata reala, înca de când era copilul meu mic am învâtat sa îi confectionez jucarii din carton si din materiale aflate prin casa.

Am ales sa fac acest lucru pentru ca mi-a placut dar si pentru ca am considerat ca reprezinta o alternativa la multimea de jucarii de pe piata care pe mine una ma derutau.

Confectionarea unei jucarii din carton necesita într-adevar timp din partea mamei, documentare, adunarea de materiale. Tocmai de aceea de multe ori am auzit spunându-mi-se ca eu fac astfel de lucruri pentru ca am timp din belsug la dispozitie.

Pentru acest motiv si pentru a veni în întâmpinarea nevoii de “altceva” în materie de jucarii, au luat nastere magazine online în care mamicile ocupate, cu mai multi copii sau care pur si simplu nu se pricep la mesterit pot gasi minuni confectionate din materiale ecologice, sigure pentru copii, dar cu un aport imens pentru creativitatea lor.

Un astfel de magazin este Girafa Curioasa.

Construieste, creeaza, joaca-te si distreaza-te sunt tot atatea provocari de care orice parinte se bucura sa aiba parte copilul sau.

Pentru ca magazinul se afla în lichidare de stocuri va invit cu drag sa îi treceti pragul si sa nu ezitati sa va bucurati de reducerile substantiale de preturi.

Scuza ca nu e timp pentru a confectiona o jucarie unicat copilului tau nu mai exista. Îi poti oferi o astfel de jucarie si vei vedea câta bucurie îi va aduce. Si tie, ca parinte, la fel.

Iar daca ai de facut un cadou unui copil si nu stii ce sa îi cumperi, jucariile acestea îl vor bucura cu siguranta.

3c53aec3e90582c932dfcaa80147e071_view.1 0dd6021cafc104f3dad88d9b01ff0fca_view.1 10523868_1515438078688082_6195454685177250373_n

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: