Cauți un salon de hair styling bărbați în Arad? Îl găsești pe Stailer.ro

Aspectul fizic ar trebui să fie un subiect de interes major atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Îngrijirea corpului, a tenului și a părului este lipsită de gen. Bărbații trebuie să fie atenți la modul în care arată și să nu neglijeze vizitele la salon.

Tunsoarea potrivită

Un bărbat care are grija de imaginea sa își întreține cat mai bine podoaba capilară prin tunsori și tratament. În fond, pentru bărbați, părul și barba sunt echivalente ale machiajului pentru femei. Acestea trebuie să se potrivească armonios formei feței, pentru a scoate mai bine în evidență trăsăturile acesteia. Alege un salon în care să să îți îngrijești aspectul prin serviciile de hair styling barbati in Arad.

Descoperă, prin intermediul lui Stailer.ro hairstylist-ul preferat, pe mâinile căruia să te lași atunci când vrei să faci o schimbare de look sau o reîmprospătare. Ai de ales dintre hairstyliști specializați care folosesc produse profesionale și sunt pregătiți să-ți ofere coafura pe care ți-o dorești.

Fă o programare!

Aplicația Stailer.ro, disponibilă în App Store, App Gallery și Magazin Play, îți da posibilitatea de a te programa, simplu și rapid, la oricare din saloanele colaboratoare. Scapă de grija telefoanelor incomode și drumurilor inutile la salon pentru a te programa. Acum o poți face direct din confortul casei tale. Dacă a intervenit ceva neprevăzut în ultimul moment, iar tu nu poți ajunge la programarea pe care ți-ai făcut-o, ai posibilitatea de a o anula, la fel de simplu.

Află toate detaliile dintr-un singur loc

Atunci când alegi un hairstylist nou este bine să verifici dacă rezonezi cu munca acestuia, pentru a nu întâmpina surprize. Pe Stailer.ro ai la dispoziție poze din portofoliul fiecărui hairlilyst, astfel încât să-ți faci o idee despre cum tunde acesta. De altfel, ai detalii referitoare la preț, la durata pe care o vei petrece în salon și poți consulta secțiunea de reviews în care clienții care au trecut pragul salonului îți împărtășesc detalii referitoare la experiența pe care au avut-o atunci când s-au tuns.

Încearcă epilarea definitivă

Dacă te-ai săturat de vizitele dese la salon pentru a-ți întreține conturul barbii, poți apela la procedura de epilare definitivă cu laser sau IPL într-un salon de epilare definitiva din Arad. Aceasta este o metodă eficientă de a scăpa de părul nedorit de pe față, dar și de pe întreg corpul și poate fi utilizată de către bărbați în egală măsură ca și femeile.

Epilarea definitivă este mai puțin dureroasă față de epilarea cu epilatorul tradițional sau ceara, în consecință, te vei bucura de o piele fină fără disconfortul creat de smulgerea firelor de păr. Te poți programa cu ușurință la epilare definitivă, din același loc în care îți rezervi și locul la tuns – www.stailer.ro.

Fă-ți o programare dacă vrei să îți tunzi părul, barba sau vrei să te epilezi, în unul din saloanele partenere, direct pe www.stailer.ro. Vizitează site-ul pentru a beneficia și de multe alte servicii de infrumusetare disponibile!

Contact: support@stailer.ro

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: