Sa golim rafturile! (a)

Luna femeilor si a cadourilor pentru femei se apropie si, odata cu ea, si atentia sporita pe care ne-o acorda partenerii si iubitii nostri. Desi, cu atâtea oferte si atâtea “mofturi ” femeiesti ti se face si mila când te gândesti ce înseamna pentru un barbat sa aleaga un cadou potrivit.

Din aceste considerente, precum si din multe altele, eu personal prefer ca atunci când simt ca e momentul sa primesc un cadou mai bine mi-l aleg eu însami. Cu ceva vreme în urma obisnuiam sa colind magazinele si, daca gaseam ceva potrivit îmi cumparam fara mustrari de constiinta. Doar era momentul sa primesc un cadou, nu?

Acum nici timpul si nici avântul nu prea îmi mai dau ghes la colindat de magazine. Dar nici oferta celor pe care le am în oras nu ma atrage foarte tare. În special din cauza raportului calitate-pret.

Dar nici fara cadou nu cred ca o sa ramân în luna ce vine. Ochii îmi cad mai ales pe niste genti de piele din care sigur voi gasi ceva care sa îmi satisfaca dorintele si nevoile. Deja mi-a ramas gândul la una de culoare albastra.

Desi nu port pantofi cu tocuri înalte tot îmi doresc sa ma înoiesc si cu unul din aceste articole vestimentare. Oferta de pantofi stiletto negri cu platforma nu este singura pe care o gasim la sectiunea pantofi de dama si de aceea am de unde alege. Dar celor care poarta astfel de pantofi le recomand sa dea o tura prin magazin si la acest capitol.

Nu stiu înca daca voi petrece undeva anume, daca voi iesi la un restaurant sau la vreo sindrofie organizata, desi sotul a pomenit la un moment dat despre asta, Pentru acelea dintre voi însa care aveti de gând sa va rasfatati cu o astfel de evadare, oferta de Rochii online Matar.ro cuprinde o gama generoasa de produse pentru tinerele domnite sarbatorite.

Magazinul ofera transport gratuit toata luna februarie precum si reduceri semnificative la peste 3000 de produse.

beneficii-matarro-14-11

Asadar dragele mele haideti sa golim rafturile. dupa cum suna si îndemnul magazinului!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: