La multi ani Dante!

Azi iti multumes copile pentru cinci ani minunati!

Iti multumesc pentru cinci ani de zambete, cinci ani de bucurii si de veselie. Dar si pentru cinci ani de lectii pe care mi le-ai daruit fara sa stii, din care am invatat ca din cea mai frumoasa carte a lumii.

Iti multumesc pentru rabdarea ta de copil fata de nerabdarea noastra de adulti.

Iti multumesc pentru toata iubirea lumii ce incape intr-o inimioara mica ce se straduieste sa o daruiasca tuturor.

Iti multumesc pentru fiecare floricica ce ai cules-o si mi-ai daruit cu cele mai calde cuvinte ce le cunosc: “pentru tine, mama!”.

Iti multumesc pentru fiecare desen ce mi l-ai dedicat si pe care nu ai uitat sa desenezi si o mica inimioara.

Iti multumesc azi pentru minunata surpriza ce mi-ai facut-o mesterind cu manutele tale cel mai minunat tablou pe care l-am vazut vreodata. Ai rasucit cu rabdare si bucurie, dar mai ales cu incantarea ca acum poti, ca esti mare, fiecare bucatica de hartie pentru ca impreuna sa le transformam intr-un superb buchet de flori.

La multi ani copilul meu drag ! Sa ai o viata plina de povesti si vise implinite iar noi sa iti fim drepte calauze atata timp cat puterile  vor fi de partea noastra! Sa ai drum frumos si plin de invataminte!

La multi ani Dante!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.