Duzina de cuvinte – Iubirea

Venim pe Pamant si primim in dar iubirea. Ea face si desface relatii, aduna oamenii impreuna si le arata ca, fara ea, nimic nu conteaza cu adevarat. Ne plecam fruntea, smeriti,  in fata iubirii.

Ea e motorul, ea e premiul cel mare, e cea care incununeaza truda inimii si a sufletului. Se aprinde si se stinge, arde ca o lumanare pe care oamenii o aprind spre a le lumina calea vietii, intelepciunii si  adevarului.

Pentru unii e singurul aur pe care il au, singurul pe care il vor. Nu vor perminte vietii sa le fie luat. Purtam cu totii pe frunte, in inima, in palme sau cuvinte, piroanele iubirii ce le-am primit ca dar divin. Sa avem grija de el, acesta e indemnul. E dar unic, nepretuit si inegalabil.

In clubul psi cuvintele s-au asezat frumos, in teme diferite. Cititi pe cei ce s-au incumetat si s-au inscris in tabel!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: