Rucsacul din piele – o alegere eleganta

Vine o vreme când, oricâte genți și poșete ai avea, dacă nu ai una de calitate, din piele, parcă nu ai deloc.

Mult timp nu am fost deloc atentă la ceea ce purtam. O poșetă era un obiect menit să îmi depoziteze alandala tot felul de mărunțișuri. Nu prea țineam cont de material, culoare sau model. Luam la întâmplare ce găseam și gata.

Dar în timp am început să observ la alte femei diferența între o poșetă sau alta, să observ câtă eleganță este într-o poșetă de calitate, de brand sau de designer. Am început să caut și eu poșete mai frumoase, care să arate mai bine.

Am înțeles că nu e de ajuns să alegi prima geantă care îți iese în cale și gata. O poșetă se caută, se simte, se gândește. O poșetă întregește o ținută. De aceea e important să ne gândim și cum vom purta acea geantă, la ce tip de haine o asortăm. Fie că alegem o poșetă clasică sau rucsacuri din piele, atenția la calitate contează.

Pe site Manier.ro găsești calitate și eleganță

Dacă ești stilul mai sportiv nu îți vei lua o geantă office. Și invers: dacă ești stilul elegant nu vei lua o geantă cross body.

Sunt detalii pe care le învățăm în timp, din experiență, din observație sau din documentare.

Pentru că dețin acest blog, pentru că îmi place să mă documentez, am zis să vă ușurez munca și căutările și să vă arăt câteva genți de calitate pe care le puteți purta cu încredere. De aceea vă recomand site Manier.ro.

Manier este magazinul care ne pune la dispoziție genți de o calitate superioară. Orice produs ai lua din magazin vei fi sigură că va fi de calitate. În plus, nici nu vei trece neobservată cu geanta pe care o vei purta. Cu un stoc de peste 2500 de produse, fii sigură că vei avea de unde alege. Ba chiar, aș putea spune, nici nu te vei putea decide ușor și nici nu vei rămâne la o singură alegere.

Misiunea celor de la Manier este de a oferit genți de calitate iar cumpărătorul să fie pe deplin mulțumit. Mie m-a plăcut în special calitatea pozelor realizate la produse, poze detaliate, din toate unghiurile posibile, atât exterior cât și interior, astfel încât, chiar dacă nu o poți avea în mână, să fii sigură că ai făcut cea mai bună alegere.

Eu mi-am dorit foarte mult să am un rucsac. Îmi doream unul de calitate, din piele, care să mă țină multă vreme. Am avut unul de brand dar nu era din piele și, cu toată strălucirea brandului new-york-ez nu m-a ținut mai mult de un an.

Așa că m-am uitat cu atenția pe oferta acestui magazin și… cu greu m-am decis ce să aleg la categoria rucsacuri din piele. Dar, așa cum vă spuneam, am învățat să țin cont de mai mulți factori în alegerile mele. Chiar dacă este un rucsac, știu sigur că nu îl voi purta la ținute sport, deci poate fi cât de elegant posibil. Îmi doresc un rucsac pentru aspectul lui practic, eu având o viață activă cu doi copiii după mine, de cele mai multe ori având nevoie de mâini libere.

De aceea am ales un rucsac din piele gri dar am fost încântată să găsesc în combinație cu un imprimeu de șarpe. Acel joc de culori îi dă un aspect special iar combinația lor îl face ușor de purtat la mai multe ținute. Doar știți că sunt adepta minimalismului , iar combinațiile sunt cea mai bună soluție.  Când va fi vremea mai caldă voi face poze și vă voi arăta mai multe combinații.

Rucsacul este încăpător, dar nu voluminos. Este destul de compact, cât să nu fiu tentată să arunc în el la întâmplare orice doar pentru că este loc. Copiii au fost și ei încântați de achiziția mea și s-au bucurat că mă voi putea mișca în voie alături de ei.

Pentru că este luna martie, și pentru că sigur sunteți în căutarea unei genți noi, vă mai recomand o geantă roșie, în acord cu sărbătorile lunii.  Este o geantă practică, de mărime mai mică, dar se vede chiar și din poze calitatea materialului, atenția la detalii, eleganța și ținuta pe care o are. Cat despre culoare…este pur și simplu irezistibilă.

 

O altă geantă pe care v-o recomand este la fel de practică dar cu un spațiu de depozitare mai cuprinzător. Mie îmi place că are multe buzunare și buzunărașe. Pentru ilustrare eu am ales culoarea galben- muștar, dar ea se găsește în mult mai multe culori.  După cum vedeți, și aceasta este la fel de elegantă, bine lucrată, practică.

Sper ca sugestiile mele să vă fie de folos și să vă inspire în alegerile voastre.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: