Atentionare

La începutul anului mi-am fixat câteva obiective dar mi-am asternut pe hârtie si câteva dorinte materiale. Nu sunt cine stie ce pretentii costisitoare, mai degraba lucruri de schimbare a aspectului locuintei, lucruri ce tin de ambitiile oricarei gospodine.

Printre aceste dorinte se numara si achizitionarea unor lenjerii de pat. Se întelege ca vreau ceva de calitate, ceva în culori placute si care sa îmi ofere confortul mult dorit. Pentru ca întâmplarea, sau mai degraba blogul, mi-a scos în cale o firma de lenjerii de pat, o firma serioasa ce acorda o mare atentie calitatii dar si aspectului uman, relatiilor între oameni atât in real cât si în online, mi-am propus sa achizitionez chiar de la ei.

Urmaresc aproape zilnic ofertele lor, ma delectez cu modelele oferite, nu ma enervez deloc când îmi vin si pe FaceBook tot felul de anunturi despre noutatile din magazin. Un aspect care îmi place foarte mult este oferta lor de 1+1 care mi se pare extrem de atractiva. Cum am un banut cum încep sa fac calcule.

11047925_795241770566302_4527727194436953631_nTotusi de o vreme am început sa observ ca îmi veneau pe feedul de FaceBook tot felul de astfel de oferte de la magazine de care nu auzisem. În graba cu care navighez nu pot sa spun ca m-am uitat cu mare atentie totusi cei de la lenjerii de pat au publicat un avertisment – atentionare privind falsele magazine ce au aparut în ultimul timp si dezavantajele de a cumpara de la acestia.

“ATENTIONARE! Am observat ca au aparut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemnatoare magazinului nostru.
Nu va lasati indusi in eroare! Dorim sa va avertizam ca inainte sa transmiteti comanda sa verificati denumirea companiei ce administreaza magazinul online.
Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reala ce administreaza aceasta pagina de Facebook precum si magazinul online Lenjerii de Pat Outlet.
Cumparand produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiati de GARANTIE, FACTURA FISCALA si GARANTIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDITIILE COMERTULUI LA DISTANTA!”

Eu voi avea grija de unde voi cumpara si sper ca o veti face si voi în urma acestui articol.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: