Doua manute harnice

Desi aveam de gand sa il provoc pe Dante la lucru pe o tema data, propusa de Piticii voinici in concursul Ce pot face doua maini dibace , baietelul meu mi-a luat-o inainte. Sambata seara, cu toate ca ne-am intors tarziu acasa, a profitat de niste bucati de carton pe care le-a gasit si a inceput sa le mestereasca. Nu am fost atenta la ce face dar dimineata am vazut ca incepuse sa mestereasca o omida. A mai cerut carton alb, si-a luat culorile si o plansa alba de desen pe care a desenat decorul: pamant, soare, nori, iarba. A iesit o Doamna Omida foarte cocheta si prietenoasa.

Nu a terminat bine cu asta ca s-a apucat de altceva. A desenat pe o foaie cateva “elemente”, cum le-a numit el, si m-a pus sa i le decupez. Eu cu mintea la ceea ce lucram in acel moment nu prea aveam dispozitie si nu intelegeam la ce ii vor folosi. Cand mi-a spus insa sa ma uit am ramas uimita: construise un dinozaur din bucatelele pe care le desenase singur si pe care eu le decupasem fara nici o tragere de inima. Cum si-a putut el imagina trup, burtica, cap, picioare si maini de dinozaur, toate separate si apoi sa le imbine atat de bine pe mine ma depaseste. Le-am lipit si pe acestea impreuna pe o plansa mare cu decor adecvat.

Cam asta pot face doua manute dibace de baietel drag si harnicut, cu imaginatie bogata si incurajat din plin de mamica si taticul lui.

Carticelele de la Editura Casa ne atrag foarte mult pentru a completa colectia noastra de premii ce cuprinde si aceste carticele. Ideile cuprinse in aceste carti sunt minunate si usor de pus in practica.

[slideshow]

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.