Urare Vienelara

Iubeste viata cu pasiune si nu se sfieste sa o spuna. Traieste clipa, minutul, ora, anii, de parca nimic nu ar mai urma. Îsi pune sufletul pe tava în metafore frumos mestesugite, în povesti si legende ce izvorasc din prea plinul inimii ei. E de o generozitate capabila sa miste muntii din loc, are o capacitate de a mobiliza oameni si idei pe care putini o au si pe care sper, într-o buna zi, sa o foloseasca pentru acea cauza mare în care sa creada si care sa merite cu adevarat.

Traieste într-o tara numita Vieneland, o tara ce se afla doar în online, dar care are un corespondent în real ce razbate dincolo de cuvinte si de monitor. Traieste intens în tara asta, mult prea intens, e mereu în cautarea echilibrului pe care îi doresc sa îl gaseasca.

Asa cum îi doresc si sanatate, bucurie, vise împlinite si pasiuni devenite succes si realizare. Îi doresc condei la fel de priceput si curgator, transformat în file fosnitoare de carte. Îi doresc multe clipe, ore, saptamâni, luni si ani pe care sa le umple cu frumos si dragoste.

La multi ani Vienela!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: