Daruri din vis

La ceasul serii, cand cei dragi mie se desfata in linistea dormitorului cu o calatorie in lumea viselor, luandu-si odihna binemeritata, eu imi savurez propriile momente cu mine insami. Colindele se aud magic (fm , desigur) trimitand sunetele pe portativul aerului spre a insoti gandurile-mi menite a deveni cuvinte. Iar cuvintele devin multumiri si daruiri.

Multumiri catre oameni care, in acest an, in momente de cumpana sau de nevoie mi-au venit in ajutor atunci cand aveam mai mare nevoie. Pentru ca este vremea darurilor si a caselor frumos impodobite (“ca in reviste, mama” – cum imi zice copilul) imaginatia mea face bucurii dupa bucurii. Privirea colinda prin magazinul  Borealy.ro  si alege daruri potrivite pentru fiecare.

Pentru ca in orice casa in aceste zile ar trebui sa domine verdele si rosul, privirea imi fuge spre  decoratiuni de Craciun. Le gasesc indata destinatarul: o doamna in varsta dar plina inca de vitalitate, o doamna care iubeste deopotriva copiii si cifrele, o doamna care, desi se lupta zi de zi cu blianturi si balante, cu conturi si legi, nu uita sa zambeasca. O mana intinsa in ajutor pe care mi-a oferit-o acum, la sfarsit de an, cand cautam cu disperare sa razbesc in hatisul legislatiei mi-a luat o piatra de pe inima si a facut ca totul sa se rezolve usor si fara batai de cap. Pentru dumneavoastra doamna cu nume de capitala greceasca as alege delicate decoratiuni insotite de o sticla de vin care sa va faca zambetul si mai placut! Impreuna cu cele mai sincere multumiri.

cadouri-craciun

 

Dragei mele bunici ( e a sotului dar pentru ca eu nu am avut parte de bunici am adoptat-o cu drag ca fiind si a mea) i-as oferi din toata inima un rosu platou de sarbatoare, numai bun sa adune in jurul mesei multimea de nepoti si stranepoti care o cauta cu drag si pe care ii asteapta  cu bunatati la fiecare sarbatoare. Un dar din inima pentru o inimoasa bunica.

platou-brad

Iar pentru ca timpul zboara atunci cand esti fericit si ai vrea sa il tii pe loc, sa il masori cu o alta masura decat cea obisnuita, un ceas pe care sa il asambleze intreaga familie ar fi un cadou ideal pentru noi, toti trei. Un ceas puzzle pentru trei pasionati de tehnica si de puzzle ar fi distractia noastra de Craciun garantata.

ceas puzzel

 

Un gand bun trimis catre cei dragi se transforma in vise frumoase intr-o buna zi.  Campania Borealy anunta Craciunul. Voi ati aflat ca e aproape? 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: