Dragostea trece prin piele

În utima vreme ma atrag mai mult filmele romantice decât cele de al fel, ma relaxeaza sa ma uit la ele, ma amuza situatiile în care se gasesc protagonistii dar ma ating si emotiile pe care le transmit tinerii îndragostiti.

Ce ma amuza însa cel mai mult este felul în care fata stie sa se insinueze în spatiul personal al baiatului. Nu dintr-o data, nuu. Ea nu vine cu geamantanul de haine si se muta pur si simplu la el. Începe sa îsi aduca întâi doar strictul necesar. Pâna la urma la începutul relatiei nici nu are nevoie de prea multe haine. O camasa de-a lui sau un tricou mai lung sunt perfecte pentru a fi purtate cât e ziua de lunga. Noaptea oricum nu are nevoie… dar asta e alta discutie.

Dar, daca la capitolul haine se poate descurca, la capitolul cosmetice nu mai e la fel. Absolut deloc. Femeia are nevoie de cremele ei, de fardurile ei, de apa ei de curatat tenul, de mastile si demachiantul ei. Si unde s-a vazut barbat care sa foloseasca demachiant sau masca? Ma refer la cei singuri, burlaci si tineri. Ceilalti, însurati si cu femeie în dormitor, sigur au fost nevoiti sa suporte macar o data torturile (placute de altfel) la care îl supune consoarta.

Cam asa au stat lucrurile si la mine, ca doar femeie sunt si eu. Atunci când mi-am cunoscut sotul avea si el pe polita din baie un aparat de ras si o spuma, poate si un deostick si… cam atât. Astazi polita din baie este plina mai ales cu produsele de ingrijire a tenului care îmi apartin, desigur, iar într-un coltisor se afla stingher aparatul lui de ras împreuna cu spuma. În timp mi-am dat si eu seama ca produsele cosmetice nu se achizitioneaza asa, la întâmplare. Doar pentru ca scrie pe eticheta crema de noapte nu înseamna neaparat ca va fi buna si pentru tenul meu. O documentare si o citire atenta a etichetei precum si informarea privind producatorul si povestea din spatele produselor sunt absolut necesare astazi, când oferta este atât de generoasa. Pâna la urma produsele cosmetice dar si cele de îngrijire ajung pe pielea noastra iar pielea, se stie, este cel mai mare organ al omului.

logo_03

Asadar am putea concluziona ca dragostea trece si prin piele si de aceea femeile se aseaza confortabil în casa iubitului înpreuna cu produsele lor de îngrijire.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: