Sedință foto de Crăciun

Primul Crăciun pe care l-am petrecut alaturi de soțul meu îmi vine adesea în minte. Ne cunoscusem pe 9 decembrie si pe 24 ne pregateam de primul Crăciun împreună. Așa că iata-ne, doi îndrăgostiți derutați umblând prin magazine după o creangă de brad si câteva decoatiuni. Am găsit niste globuri albastre, cu un aer de anii ’80, arătând foarte ieftin si sărăcăcios dar minunate pentru noi (câteva le mai avem și azi). Acum 12 ani nu erau magazinele înțesate cu decorațiuni de Crăciun din octombrie și până în februarie. Am luat și noi cele câteva globulețe, o instalație de pom, le-am agățat pe toate și ne-am declarat mulțumiți.

Nu ne-am gândit atunci pe ce drum pornim împreună, doar ne bucuram de moment. Nu aveam rezoluții de an nou sau bilanțuri de an vechi. Trăiam și atât.

Iată-ne însă, peste 12 ani, mai bogați cu doi copii și două pisici. Nu contează că nu suntem mai bogați cu un cont în bancă sau cu nu știu câte case, important e că suntem încă împreună, că ne distrăm la fel de bine ca atunci, că ne simțim încă tineri și frumoși (cel puțin noi așa ne vedem).

Ca urmare am considerat că e momentul să facem și noi prima ședină foto adevărată. Faptul că s-a nimerit să fie în preajma Crăciunului a venit la fix. Ne-a ieșit în cale și omul potrivit pentru a ne face pozele, pentru a avea răbdare cu Horia care era oriunde numai în poză nu, pentru a ști să surprindă zâmbete și bucurie în familie.

Mulțumim din suflet Cristina Stan – Moments!

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “Sedință foto de Crăciun

 • January 4, 2018 at 6:32 pm
  Permalink

  Ce frumos! Mi-ar placea si mie asa e sedinta foto! E o amintire frumoasa peste ani!

  Reply
  • January 5, 2018 at 10:29 am
   Permalink

   Tocmai de aceea am vrut si eu o sedinta foto. E altceva decat pozele de zi cu zi. SA nu eziți și săfaci cât mai curând,până nu crește băiatul prea mare.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: