Destinatii turistice cu free spirit

Esti un spirit liber? îti plac calatoriile? Ti-ai facut deja o lista cu cele 100 de locuri de vazut într-o viata? Îti faci bagajul imediat ce ai primit un telefon prin care esti anuntat ca a doua zi urmeaza sa pleci la capatul lumii? Stii cu ochii închisi ce sa pui în bagaj în functie de destinatia catre care mergi?

Daca toate acestea se întâmpla deja înseamna ca un click aici pentru a afla de unele destinatii exotice ti-ar satisface curiozitatea sau te-ar putea chiar ajuta sa mai bifezi o rubrica pe lista celor 100 de locuri pe care ti-ai propus sa le vezi.

Daca intri pe site-ul oficial poti alege o multime de locuri, de hoteluri, poti vedea oferte de preturi pentru toate buzunarele. Interesante mi se par si rubrica concerte, de unde poti afla despre concertele importante din Europa. Mie deja mi s-a lipit privirea de anuntul concertului Andre Rieu de la Praga din 7 mai anul acesta. Ce cadou frumos ar fi de ziua mea…

Concert-Andre-Rieu-Praga-07-mai-2014-la-149-euro1-160x160

Daca esti amator de Formula 1 poti gasi informatii despre locatiile din Europa în care poti ajunge pentru a te bucura  de acest sport deosebit.

Hungaroring2-160x160

 

Daca visezi însa la soare, plaja, palmieri, pescari, masline sau portocale, poti alege din oferta de excursii Grecia una din destinatiile în care ai mai fost, la care visezi sau care simti ca ti se potriveste cel mai bine. Poate fi Santorini , cu numele sau atât de sonor, poate fi Myconos, cu aerul ei de legenda.

9201_2013-03-21-160x160

Oricare ar fi destinatia catre care ne îndreptam, pentru care ne facem bagajul, oricâte zile am petrece acolo si oricare ar fi motivul pentru care ne ducem – fie ca este un concert, un spectacol sau o întrecere sportiva – orice evadare din cotidian este un câstig si devine o experienta de neuitat.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: