Marketing si magie

Copilaria este prin definitie plina de veselie, de magie si de distractie. Orice copil se bucura de ocazia unei petreceri, a unei aniversari sau alte sarbatori. Pentru copii orice ocazie e buna pentru a petrece, pentru a avea parte de prajituri asezonate cu zâne, clowni, printi sau printese.

Costumatiile speciale, spectacolele cu magicieni, glumele si ghidusiile sunt la ele acasa în lumea copiilor.

Dar trebuie sa recunoastem ca si noi, adultii, ne-am dori din când în când sa avem parte de astfel de întâmplari si evenimente care sa ne mai înveseleasca, sa ne scoata din rutina zilnica si nu tocmai antrenanta.

De câte ori nu ati fost la un spectacol si nu ati venit de acolo cu bateriile încarcate? Nu ati simtit apoi ca aveti mai mult chef de viata si de munca decât în zilele obisnuite?

Cu siguranta în ideea asta se initiaza evenimentele corporatiste cât mai diversificate astfel încât angajatii sa beneficieze de o atmosfera destinsa, sa depene apoi amintiri comune iar atmosfera de lucru sa fie cât mai destinsa si placuta iar legaturile dintre colegi sa se consolideze si în alt mod decât prin intermediul muncii.

Odata aparuta cererea apare si oferta, asa cum se întâmpla în economia de piata. Oferta de servicii evenimente corporate a devenit tot mai diversificata în ultima vreme, unele fiind mai bune decât altele.

Cum spuneam, nu doar copiii sunt dornici de magie ci si adultii. Iar în intâmpinarea acestei dorinte vine o echipa de profesionisti, de magicieni   ce pot cuceri publicul cu farmecul si veselia lor, dar totodata cu profesionalismul cu care îsi fac treaba.

Reactiile entuziaste si pozitive ale participantilor sunt o garantie a faptului ca evenimentele la care sunt invitati acesti oameni sunt o reusita. Oamenii au nevoie de destindere si de prezentari în cadru neconventional, în atmosfera diferita de cea a biroului sau a salii de sedinta. Atunci când un produs este prezentat cu ajutorul unui spectacol acesta cu siguranta ajunge si la inima auditoriului, nu doar la mintea acestuia. Campaniile de marketing prezentate sub forma de magie vor ajunge la mult mai multi oameni prin intermediul retelelor de socializare decât o simpla prezentare.

Adevarul este ca avem nevoie de magie în viata noastra iar în zilele noastre nevoia de spectacol si de acel “altceva” se face tot mai mult simtita. Neconventionalul este tot mai mult cautat si îndragit.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.