Reparatii masini de spalat

O apasare de buton si gata, te poti aseza linistit la birou, poti pleca la plimbare sau poti face orice altceva îti doresti. Când te întorci la masina minune hainele sunt curate si tot ce mai ai de facut este sa le asezi frumos pe uscator pentru ca apoi sa le ai curate si uscate. E simplu, nu? Uitate sunt vremurile în care pentru a spala rufele familiei gospodina trebuia sa îsi dedice o zi speciala pentru asta, când mâinile mamelor noastre erau înrosite si chiar ranite de atâta frecat si de atâtea substante chimice folosite. Uitate sunt si vremurile când apa nu era masurata cu apometru, când pentru a spala foloseai apa cât sa speli azi rufele unei întregi scari de bloc. Da, masinile de spalat sunt o adevarata minune în viata noastra si un real ajutor în gospodarie.

Ce ne facem însa când minunea asta se strica? Ne lasa pur si simplu balta si se hotaraste sa ia o pauza. Pâna la urma nu e decât o masina. Atunci este pur si simplu tragedie. Pâna nu simti pe pielea ta nu realizezi acest lucru.

M-a sunat zilele trecute o prietena din Bucuresti. Din vocea ei am simtit imediat ca are necazuri dar am asteptat sa îmi spuna ea întâi ce s-a întâmplat. Mai pe ocolite asa pâna la urma mi-a spus ca are probleme cu masina de spalat. Parca îi era rusine sa recunoasca ca e atât de important si de dramatic. Dar eu am înteles-o foarte bine si m-am straduit sa o ajut.

Am luat-o întâi la întrebari despre defectiune: are probleme cu evacuarea, nu centrifuga, s-a oprit brusc, nu încalzeste apa, are surplus de apa, face prea mult zgomot si alte câteva ce mi-au venit în minte. Nu ca as fi eu vreo desteapta dar intrasem de curând pe site-ul pentru service masini de spalat  si vazusem o lista de eventuale defectiuni. Prevederea este buna uneori.

logo_2

Mi-a spus care era problema masinii ei si mi-a vorbit despre faptul ca sotul nu reusise sa îi dea de capat. Am sfatuit-o sincer sa nu îsi bage ei nasul pe acolo ci sa apeleze la profesionisti pentru ca acestia stiu cel mai bine ce au de facut si o pot repara cu mare usurinta, având tot ce le trebuie la îndemâna.

Mi-a ascultat sfatul si a apelat la acestia. Nu toate masinile se repara la fel, trebuie tinut cont si de marca acestora. Una e sa vorbim despre reparatii masini de spalat Arctic, alta despre Ariston, Whirpool sau Zanussi.

Reparatia nu a durat mult, oamenii aceia stiind cu adevarat ce au de facut. Acum prietena m-a sunat sa îmi multumeasca pentru sfat si am baut împreuna o cafea vorbind la telefon, în timp ce masina ei era ca si noua si torcea linistita, facându-si treaba. Adevarat minune a zilelor noastre, nu-i asa?

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: