Campania ”Thecon Sustine Bloggerii” se întoarce

Blogul necesita atentie si întreținere permanentă.

Atunci când am început să scriu pe blog am făcut-o mai mult în joacă. Am configurat singură, am instalat, am ales tot felul de teme, culori și butoane.

De la jurnal online la monetizare blog

Cu timpul activitatea mea pe blog s-a diversificat. Dacă la început scriam despre ce năzbâtii fac copiii, despre activitățile pe care le facem împreună, cu timpul am diversificat subiectele abordate pe blog.

Am început să scriu despre produsele care ne plac, despre cărțile citite, despre locurile vizitate.

Am început să primesc  propuneri de a promova produse sau servicii, am început să promovez diverși oameni care aveau ceva de oferit.

Lucrurile au evoluat și în ceea ce privește blogul. Dacă la început mă descurcam să configurez eu toate setările și butoanele, cu timpul a început să devină tot mai dificil.

Au apărut tot mai multe cerințe pentru ca articolele să ajungă la cititori. Concurența a devenit tot mai mare și e un aspect de luat în calcul.

A început și domnul Google să aibă un cuvânt de spus în ceea ce privește felul în care ne redactăm articolele, trimițându-și mesagerul numit SEO să ne atragă atenția că nu e de ajuns să scriem, trebuie să avem și o structură bine pusă la punct în articolele noastre.

Care este soluția?

Blogul s-a transformat în site dacă mi-am dorit să cresc și să nu rămân doar la stadiul de jurnal online.

Prin urmare, a fost nevoie să apelez la specialiști care să mă ajute să aduc site-ul la nivelul pieței și al competiției.

Acum ceva timp am apelat la Thecon în cadrul campaniei Thecon Susține Bloggerii.  Cu ajutorul specialiștilor  am reușit să configurez site-ul și să îl fac să funcționeze în parametri optimi. De asemenea tot ei m-au ajutat să îmi construiesc imaginea blogului cu ajutorul unui logo. A ieșit mai bine decât l-aș fi gândit eu: colorat, sugestiv, jucăuș.

Toate acestea au fost realizate în decursul a două ore în cadrul acestei campanii prin care  peste 200 de bloggeri au reușit să își aducă blogul la nivelul dorit.

Campania pentru bloggeri se întoarce

Îmi doream mult o evaluare a blogului meu, pentru că lucrurile se schimbă tot timpul în online. Mereu apar alte plugin-uri, alte setări, alți parametri de măsurare a performanțelor. Oricât m-aș informa eu și m-aș strădui, tot nu reușesc să țin pasul cu toate aceste schimbări.

Cu ceva timp în urmă am încercat să îmi instalez un tool care să mă ajute să am magazin online chiar aici pe blog. Dar m-am împotmolit și am abandonat.

Ce credeți? Exact când mă întrebam la cine să apelez a apărut o nouă campanie pentru bloggeri.

În mai puțin de două ore blogul meu a fost evaluat, periat, bibilit și în doi timpi și trei mișcări specialiștii mi-au instalat și magazinul online.

Pentru că așa este când apelezi la specialiști: economisești timp și energie. Fie pentru creare site, fie pentru optimizare sau alte detalii, specialiștii sunt cea mai bună soluție.

Servicii oferite de Thecon:

 • webdesign
 • magazin online
 • SEO
 • aplicatii pentru mobil
 • outsourcing
 • soluții business
 • găzduire web.

Dacă și tu ești în căutarea unei soluții pentru blogul tău, tot ce trebuie să faci e să îți lași datele în formularul de înscriere iar echipa Thecon te va contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili împreună detaliile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “Campania ”Thecon Sustine Bloggerii” se întoarce

 • October 19, 2021 at 9:22 am
  Permalink

  Foarte interesant! E musai oare să fie site sau se ocupă şi de căsuţele astea gratuite şi mici cum e a mea?
  Dar îi întreb pe ei 🙂
  Mulţumesc!

  Reply
  • October 19, 2021 at 10:27 am
   Permalink

   Da, cel mai bine ii intrebi pe ei. Mie mi-au fost de mare ajutor.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: