Thecon – ajutor pentru bloggeri

Era o vreme în care atunci când nu reușeam să fac ceva eram dispusă să investesc timp și energie pentru a afla cu propria minte cum se face. Mă frământam, mă documentam, întrebam în stânga și în dreapta pentru a afla surse de documentare.

Acum însă mi-am dat seama că anumite lucruri chiar nu știu să le fac iar pe altele e mult mai simplu să le pun în minile cuiva care lucrează zi de zi cu ele.

Eu de multă vreme nu reușeam să îmi văd statisticile blogului și asta îmi producea uneori frustrare, mai ales când mi se cereau statisticile de către diferiți parteneri.

De curând am mai aflat și că mai erau câteva modificări obligatorii de făcut la blog pentru a avea o mai bună vizibilitate pe internet.

După ce m-am sucit și învârtit mi-am dat seama că cel mai bine ar fi să cer ajutor. Astfel, sfătuită de către prietena mea Claudia, am contactat   oamenii potriviți pentru a-mi reda liniștea.

Am aflat astfel despre campania de susținere a bloggerilor, adică exact ce aveam și eu nevoie. Se știe că noi, bloggerii, scriem în prmul rând din pasiune și din dorința de a împărtăși altora din experiențele noastre. Dar scrisul ăsta nu e chiar așa, doar pe floricele și aprecieri, ci implică și niște costuri. Pentru a putea acoperi aceste costuri e nevoie să câștigăm și  noi niște bani. De aceea e nevoie să fim cu blogul pus la punct pentru a putea câștiga ceva. Iar cum un blogger care nu are blogul pus la punct  sau este la început nu primește oferte deci nu are nici bani, cam greu îi vine să scoată bani din buzunar. Campania asta vine la fix pentru astfel de situații.

Lucrurile stau cam așa: tu prezinți într-un email ce problemă ai cu blogul și, dacă toată treaba se încadrează într-o muncă de două ore, primești îndată ajutorul dorit de la cei de la Thecon.  Bine, îndată însemnând un schimb de emailuri până când toată lumea e mulțumită.

Ce mi-a plăcut mie a fost faptul că, deși eu nici nu mă gândisem la un logo ci doar la ideile mele fixe pe care le vroiam rezolvate, am primit și oferta de a mi se face un logo.

Am zis pe loc că da, vreau, cu condiția să nu le răpească prea mult timp. Nu a fost cazul pentru că eu nu sunt foarte pretențioasă. Vroiam doar să fie ceva simplu, colorat, să includă numele și motoul blogului. Mi-a plăcut din prima ce am primit, am mai sugerat eu o mică adăugire și gata, aveam un logo frumos și colorat, așa cum îmi doream de multă vreme.

Iată cum, după câteva schimburi de emailuri, fără să îmi bat eu capul și să pierd timp inutil, am rezolvat toate câte aveam nevoie.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a îmbunătăți site-ul pe care îl ai sau dacă ești în situația de creare site nou, poți apela cu cea mai mare încredere la cei de la Thecon.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

8 thoughts on “Thecon – ajutor pentru bloggeri

 • February 17, 2018 at 2:47 pm
  Permalink

  Îmi place noul logo, îmi place şi tema ta. Cred că ar fi mai bine dacă headerul nu ar fi aşa de mare, nu ai cum să-l mai micşorezi?

  Reply
  • February 17, 2018 at 4:39 pm
   Permalink

   Ba da. Il pot micșora. Am să o fac. Mulțumesc mult pentru sugestie!

   Reply
 • February 17, 2018 at 5:20 pm
  Permalink

  Bună idee! M-am înscris și eu.. Mă bate gândul să fac niște schimbări… 🙂

  Reply
  • February 17, 2018 at 5:40 pm
   Permalink

   Hai sa fie cu folos!

   Reply
 • February 18, 2018 at 7:39 am
  Permalink

  Fain a ieșit. Spor în tot ce faci şi o zi minunată să ai, Vavaly! 😊

  Reply
  • February 19, 2018 at 3:17 pm
   Permalink

   Multumesc!

   Reply
 • February 18, 2018 at 8:54 am
  Permalink

  Îmi place mult cum arată, defineşte blogul tău. Frumos, felicitări!

  Reply
  • February 19, 2018 at 3:18 pm
   Permalink

   Multumesc! Este asa cum ma gandeam eu: colorat si cu numele meu in el 🙂

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: