Turistul ratacit – expozitie de fotografie in Hunedoara

“O fotografie cat o mie de cuvinte” e o expresie pe care am constientizat-o de putina vreme atunci cand am sesizat diferenta dintre poza si fotografie. Cel care mi-a deschis ochii asupra acestui fapt este Traian Uries, fotograf roman din Hunedoara. Cu totii facem poze, surprindem momente dragi noua sau care ni se par interesante. Putini sunt insa aceia care, inzestrati cu talent, stiinta si viziune, reusesc sa creeze adevarate opere de arta numite fotografii.

Rasfoind albumele online, cele pe care le impartaseste cu noi, cel mai mult mi-au atras atentia portretele. Mister, expresivitate dar si miscare scenica, cam asa s-ar rezuma in saracele mele cuvinte ceea ce simt privindu-i portretele.

Traian Uries e un turist ratacit uneori in jungla orasului, alteori retras in salbaticia si singuratatea muntilor, de unde aduna noi si noi crampeie de viata, surprinse de ochiul magic al aparatului de fotografiat.

13480231_1265294436817042_154207008_n

In perioada 23 iunie – 30 iunie 2016 parte din lucrarile fotografice vor fi expuse la Galeria de Arta din Hunedoara, vernisajul avand loc joi, incepand cu ora 18. 

Accesul publicului este liber.

Lucrările expuse pot fi achiziționate de către cei interesați. Fondurile adunate din vânzarea lucrărilor vor merge în proporție de 80 la sută spre un proiect public conceput special pentru cetățenii Municipiului Hunedoara.

Intr-o zi torida de vara vizitarea unei expozitii de fotografie poate fi o alegere inteleapta si chiar racoritoare.

13479671_1265292670150552_1388935566_n

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: