Corturi industriale

A dat canicula peste noi si, ca de obicei, stirile sunt pline cu evenimente legate de acest fenomen natural absolut normal pentru aceasta perioada a anului. Si, tot ca de obicei as putea spune, oamenii au fost luati pe nepregatite. Mai ales patronii. Ma uitam aseara la un reportaj cu camera ascunsa în care muncitorii ce lucreaza afara, în plin soare, erau întrebati daca au primit apa asa cum spune legea si daca beneficiaza de pauzele corespunzatoare de odihna. Raspunsurile lor au fost ca la noi, la români: apa nu primesc, pauza îsi iau singuri.

Mi-am amitit cu ocazia asta de baracile acelea ce însotesc de obicei o lucrare de santier, de conditiile în care sunt nevoiti sa munceasca, sa manânce si sa se odihneasca acesti oameni. Si ma întreb daca s-a mai schimbat ceva în acest sens.

Pentru ca posibilitatile moderne exista pentru asigurarea confortului necesar. Corturile industriale la comanda ofera facilitati deosebite pentru lucrul afara, pentru lucrul în conditii speciale sau locuri speciale. Corturile Damini sunt structuri ce pot fi montate si demontate cu usurinta, au o arhitectura modulara, cu o lungime nelimitata.

Pot fi amplasate temporar pe orice tip de platforma, fara sa necesite prea multe pregatiri premergatoare.

Acestui tip de constructii i se pot atribui variate intrebuintari   cum ar fi cort de evenimente, hale industriale, corturi de depozitare, terenuri de sport, garaje, structuri recreationale, de agrement (de ex: pavilioane de gradina), corturi comerciale, corturi de expoxitii,

Iata cum solutiile moderne pot usura conditiile de munca dar pot oferi si facilitati deosebite, respectând totusi mediul înconjurator atât prin arhitectura cât si prin materialele folosite.. Sunt usor de montat si de strâns, ceea ce înseamna ca în urma lor nu va mai ramâne un întreg cimitir de materiale cum se întâmpla cu vechile baraci.

medium_gh82gx

Eu am retinut faptul ca pot fi si de dimensiuni mici, de 5×4 metri, si pot fi folosite pentru agrement. Asa ca nu pot decât sa ma imaginez în mijlocul unei gradini, înconjurata de copaci si umbra, mirosind a proaspat, dar având adapost într-un frumos cort alb, captusit cu perne si carti. Asta da imagine de vacanta.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: