Gerlinea – suplimente, nutriție, diete

Auzeam de multe ori pe la tinerele mame despre produsele Gerlinea, vedeam poze, dar nu le încercasem niciodată. Când am fost la întâlnirea de la Galați am primit și eu aceste produse. Iată că, deși copilul meu cel mare era puțin trist că nu am adus și pentru el ceva, imediat ce le-a văzut s-a luminat la față:

 • Uite, am și eu ceva bun aici. Cred că este un shake, un shaker si sunt și niște batoane.

Nu ai cum să ascunzi bunătățile de copil.

Așa că în diminețile imediat următoare am avut micul dejun asigurat fără prea multă bătaie de cap. Am folosit shakerul primit, culoarea lui mov având darul de a ne colora instant prima oră a zilei, am turnat lapte cald, un pic de shake de ciocolată Gerlinea și gata gustarea. Am pus câte puțină pudră pentru că, deși doza este pentru un plic, nouă ni se parte extrem de dulce. Este gustoasă, are cacao, dar este foarte dulce totuși.  Am aruncat o privire și pe lista de ingrediente și scrie clar că are zahăr. Nu vreau să fiu cârcotașă dar mie mi se pare că lista de ingrediente este cam”bogată” pentru un produs recomandat și în dieta de slăbire, nu doar pentru sportivi. E drept că e bogat în proteină din soia, dar pare mai degrabă a se adresa gustului decât stării de bine a organismului.

Sigur, pentru o gustare rapidă sunt bune dar pentru o dietă pe termen lung nu prea știu ce să zic. Merg și pentru un răsfăț de amiază sau de seară, cu lapte cald într-o seară friguroasă de iarnă.

Batoanele proteice în schimb mi-au plăcut mai mult. Nu sunt dulci, au un gust plăcut, gust specific de batoane proteice. Sigur țin și de foame dacă nu ești vreun mâncăcios și ești conștient că ești la dietă. Mie mi-ar fi bune să le am în geantă când plec pe undeva în locul altor alternative de ronțăit ceva dulce. Au valoare calorică mică dar sunt bogate în proteine. Iar gustul de ciocolată e un plus pentru cei ce adoră ciocolata. Pretul batoanelor este rezonabil, 37 de lei 12 bucati.

Ce mi-a atras mie atenița însă este cafeaua verde cu guarana. Despre guarana am aflat de câțiva ani, am băut ceai pe baza de guarana și îmi place că eliberează energie treptat, îți limpezește mintea, nu te bagă în trepidații cum face cafeaua clasică ( în special pentru cei care nu beau cafea).

Si produsele din secțiunea gourmet: fursecuri, biscuiți, făinuri și altele îmi par destul de atractive.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții de suplimente nutritive, de gustări sau surse de energie, puteți vizita site-ul Gerlinea și vedeți dacă vi se potrivește.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “Gerlinea – suplimente, nutriție, diete

 • February 20, 2018 at 10:35 am
  Permalink

  Mie mi s-au parut dulci rau batoanele. Si eu sunt o devoratoare de dulciuri.

  Reply
  • February 20, 2018 at 11:42 am
   Permalink

   Cines tie cum erau gusturile mele in ziua cand le am mancat 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.