Victoria’s secret – calitate și rafinament

Magazinul Victoria’s Secret a stârnit mereu o curiozitate în mine. Mă tot întrebam ce anume are așa special de toate femeile îl caută.

Am avut ocazia să fac cunoștință cu brandul Victoria’s Secret chiar la el acasă, în America. Prima dată am intrat foarte timidă în primul magazin, care era situat într-un mall. Dar imediat m-a prins atmosfera de acolo. Vânzătoare extrem de amabile, cabinele de probă absolut fabuloase. M-am simțit ca un star de cinema când am intrat să probez câteva produse de lenjerie intimă. Nu mai zic că la orice achiziție plecam acasă cu tot felul de cadouașe, punguțe, mărunțișuri adorabile.

Abia apoi am aflat că există și Victoria’s Secret România.

M-am bucurat să aflu acest lucru pentru că deja m-am îndrăgostit de câteva produse. Cum nu plănuim să mai traversăm oceanul curând, e mult mai ușor să achiziționez de aici ceea ce am încercat deja, dar și produse noi.

Noutăți în   Magazinul Victoria’s Secret România

Am să încep cu noutățile. Este vorba despre o gamă pe care nu am încercat-o, cu extract de lavandă și miere care cuprinde: loțiune pentru corp, ulei de corp, exfoliant, body mist.

Recomand body mist-ul pentru că are mai multe întrebuințări: hidratează, parfumează, revigorează pielea. Utilizat după duș veți avea o senzație luxuriantă de răsfăț și prospețime.

Spray-ul pentru față Rosewater este un produs fresh, îmbogățit cu uleiuri vegane de trandafir, perfect pentru a reda hidratarea și prospețimea feței.

Pe lângă produsele de îngrijire corporală și parfumuri mai puteți găsi accesorii, pijamale și lenjerie intimă.

Accesorii din Magazinul Victoria’s Secret

La această secțiune puteți găsi poșete, genți pentru cosmetice și accesorii mici. Sunt genul acela de produse la care noi, femeile, cu greu rezistăm și de care avem senzația că niciodată nu avem de ajuns.

Geanta iconică roz este pur și simplu o atracție irezistibilă.

Setul de genți pentru cosmetice Night Bloom este un must have pentru o doamnă care călătorește sau care dorește să își țină obiectele de îngrijire în ordine.

Dacă ești în pană de idei pentru un cadou feminin, secțiunea Cadouri este cea care te salvează.

Găsești seturi de cadou cu apă de parfum în cinci variante. Fiind un parfum de calitate, fii sigur că nu vei da greș cu o asemenea alegere.

Un alt set pe care eu l-am și încercat, dar și dăruit, este cel care cuprinde body mist și cremă de corp, Velvet Petals. Deși recipientele sunt mici, datorită calității produselor vor fi folosite timp îndelungat.

Sper să iei în considerare acest magazin atunci când ești în căutare de produse de îngrijire, produse feminine recunoscute și apreciate de femei din lumea întreagă.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: