Duzina de cuvinte – Griji…

 downloadGriji? E vorba de griji in povestea asta? Dupa spusele sotului meu in ultima vreme eu sunt specialista in griji. In a-mi face griji, nu altcumva.

Vin nori pe cer – gata grija. Se inchid porti in fata sau in spate? Inca o grija la raboj. Sunt nopti cu stele sau  fara? Ce mai conteaza?

Griji se pot face si din una si din alta. Intalnim pe drum case cu gard de nuiele? Hm… oare de ce nu au ziduri serioase? Au cumva casele grinzi destul de rezistente pentru a tine toata constructia in picioare?

Dar oare casa noastra e destul de solida? Casa sufletului si a inimii ma refer. Nu cumva o lucire in ochi arata contrariul?

Ce culoare ar trebui sa aiba cerul vietii noastre pentru ca grijile mele de zi cu zi sa se risipeasca in cele patru vanturi spre a lasa loc unei ape linistite si pline cu pesti aurii? Dar oare exista o astfel de apa? Voi ati aflat-o? Sau poate exista doar intr-un vis frumos?

Oare cum i-au inspirat cuvintele astea pe cei din tabelul psi?

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.