Destinatii turistice si un concurs

Va place sa cititi? Sigur ca va place. Lectura invita la visare si calatorie. De cate ori nu ati citit o carte si nu v-ati dorit sa ajungeti si voi pe acele meleaguri descrise in carte? Sunt sigura ca aproape de fiecare data.

Tocmai de aceea va invit si pe voi la un concurs inedit dar foarte frumos. Concursul se numeste “Destinatii turistice” si va provoaca sa povestim despre “o destinatie turistica dintr-o carte care v-a placut si, mai ales, ce anume v-a atras la aceasta destinatie“. Nu este deloc greu si, mai ales, mi se pare foarte relaxant si frumos pentru o zi de duminica. Tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la postarea concursului pe blogul “Literatura si raftul cu carti” si sa va delectati cu raspunsurile celorlalti participanti.  Eu ii multumesc lui Pishky ,  pentru ca de la ea am aflat, asa ca va spun si voua, celor ce treceti pe aici. 

Premiile sunt, desigur, carti :

  • Premiul I: Cartea “Jurnal in piatra”-Carol Shields”, editura Humanitas Fiction
  • Premiul II: Cartea “In cautarea unei voci din departare”-Taichi Yamada, editura Humanitas Fiction.

978-973-689-247-9-tile

Va doresc spor la visare, la amintire si succes in concurs.  Mai e timp pana pe 30 mai sa va inscrieti.

Sa avem cu totii o duminica de vis!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: