De ce online

Multa lume se fereste înca de cumparaturile online. Motivele invocate sunt diverse dar pentru mine toate sunt puerile. Poate acum câtiva ani erau îndraptatite reticentele în ceea ce priveste achizitionarea unui produs electrocasnic sau a unui gadget de ultima generattie. Mai ales ca circulau destule povesti referitoare la cei care au comandat anumite produse si s-au trezit cu altele.

Astazi însa marile magazine online supravegehaza foarte bine acest lucru, având mare grija ca astfel de stiri sa numai existe. Eu chiar mi-am cumparat cu opt ani în urma produse electorcasnice online si le am si în ziua de azi.

Sa luam de exemplu un aspirator samsung. Daca mergi la un magazin vânzatoarea îti va da câteva detalii extrem de sumare despre acesta sau poti chiar sa primesti doar o ridicare din umeri drept descriere a produsului. Pe site-ul unui magazin online însa detaliile pe care le primesti sunt complete si complexe. Afli astfel detalii despre tehnologia de ultima ora pe care o detine, despre puterea motorului, puterea de aspirare, caracteristici fizice, modalitatea de folosire, de plata si multe altele.

Daca esti interesat de achizitionarea unui gadget si nu te hotarasti care dintre ele este mai bun, te ajuta sa te decizi detaliile pe care le primesti pe site si posibilitatea de a compara toate aceste detalii. Daca oscilezi între un telefon si o tableta, fiecare produs în parte este analizat an cele mai mici detalii tehnice si caracteristici fizice. Fotografiile sunt sugestive, de cea mai buna calitate, astfel încât sa îti poti face o idee precisa despre produsul respectiv. Daca totusi nu esti hotarât care dintre ele este cel mai bun nu ai decât sa iei în calcul samsung galaxy note pret si  samsung galaxy note pret pentru a lua decizia si în functie de bugetul pe care îl ai la dispozitie.

Eu cred ca încrederea se construieste reciproc: si din partea clientilor si din partea magazinelor.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: