Perne decorative pentru Craciun

Am scris de mai multe ori pe blog despre o dorință a mea mai veche, aceea de a avea o mașină de cusut. Într-o frumoasă zi de toamnă visul meu s-a împlinit și entuziasmul meu a fost la cote maxime. Nu am stat prea mult pe gânduri și am și pus-o la treabă pentru a face niște trăistuțe dar mai ales pentru a îi învăța secretele.

Mașina de cusut Brother

este una modernă, performantă, cu multe tipuri de cusături, descrierea ei exacta fiind aceasta:

Masina de cusut electromecanica Brother BQ17, 17 cusaturi, sistem bobinare rapida, butoniera in 4 pasi, iluminare LED, pedala de picior, 850 imp/min, Alb.

Deși mi s-a părut cam ozn la început, cu ajutorul CD ului din dotare am reușit să înțeleg cum funcționează.

La sfârșit de an mi-am dorit să fac diverse obiecte și decorațiuni lucrate manual dar cum timpul a fost destul de limitat, m-am rezumat la câteva perne decorative de Craciun pe care să le ofer cadou celor dragi.

Perne decorative de Craciun  – modele

Deși aveam o mulțime de idei în minte, materialele pe care le-am găsit la mine în oraș au fost departe de ceea ce visam eu. Am comandat câteva materiale decorative care mi-au plăcut foarte mult dar pe viitor trebuie să mă documentez bine pentru a găsi materiale la prețuri conforme cu bugetul meu și să pot comanda în cantități mai mari.

Totuși sunt mulțumită de ceea ce a ieșit iar aprecierile cu care au fost primite mi-au răsplătit din plin munca.

Am planuri și pentru anul acesta cu mașina de cusut și sper să iasă ceva frumos.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “Perne decorative pentru Craciun

 • January 7, 2019 at 10:07 am
  Permalink

  Nouă ne-a plăcut foarte mult pernuţa! Succes cu noul tău hobby!

  Reply
  • January 10, 2019 at 8:05 am
   Permalink

   Mă bucur să aud asta, Laura. Toate pernuțele au fost primite cu bucurie și asta e ce îmi doresc și pe viitor: să aduc bucurie.
   Mulțumesc!

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: