Invitata la Anima Caste

Ieri a fost o duminica de martie un pic mai altfel. Cu cateva zile in urma o doamna m-a sunat sa ma roage daca pot sa merg la o actiune a Asociatiei Anima Caste intitulata Tandemul Pasiunilor.

Am facut in timpul pe care l-am avut la dispozitie cateva semne de carte pentru a fi oferite perticipantelor, mi-am incropit un mic discurs in care am vorbit despre pasiunea mea pentru quilling si am asteptat cu nerabdare ziua de duminica.

Ce pot sa spun? A fost frumos, emotionant, altfel.

Am constatat inca o data cate femei talentate sunt in jurul nostru, cate frumuseti ascund in sufletul lor. Majoritatea dintre doamne sunt invatatoare, cadre didactice. Mi-au incantat ochii si sufletul.

A fost muzica, a fost ciocolata si au fost cuvinte din inima.

Ma bucur ca am avut si eu cuvintele la mine si, de ce sa nu ma laud, am primit complimente chiar de la doamne profesoare de limba romana. Asta pe langa aprecierea celor cateva lucrari ale mele cu care am fost prezenta.

Dar am admirat si niste minunatii de bijuterii din margele de mi-a ramas gandul la ele.

Plus ca am si cumparat doua carti ale unei scriitoare brailene, de care nu as fi aflat altfel, doamna Angela Burtea.

M-am simtit bine, m-am simtit delectata si deconectata de cotidian. Sper si la o viitoare colaborare cu aceasta asociatie ale carei proiecte sunt foarte frumoase.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: