Un zbor pentru MyMan

“Avion cu motor

Ia-ma si pe mine-n zbor”.

Asa cânti de câte ori privirea îti rataceste în înaltul cerului si, în zborul ei avântat întâlneste zborul unui avion plecat de pe cine stie ce melaguri îndepartate. Gândul îti pleaca ratacitor, întrebarile încep sa curga una dupa alta, mai întâi în  capusorul tau apoi catre mine:

când o sa zburam si noi cu avionul?“, “cum este acolo sus, printre nori?” “în avion se poate mânca?” si multe astfel de întrebari.

E fascinatia omului pentru zbor, e fascinatia omului pentru aventura, e dorinta de a cunoaste locuri si oameni, sunt toate un tot unitar cuprinse în mica ta fiinta. Nu trece o zi în care sa nu îti construiesti macar un mic avion din hârtie. Daruiesti zâmbete si avioane faurite de mânutele tale, în joaca, celor din jur, fie mari sau mici. Însufletesti banalele petece de hârtie încredintându-le visele tale. Totul ti se pare posibil acum, la vârsta marilor descoperiri. Nimic nu sta în calea dorintei tale de a sti, de a cunoaste. Pentru tine nu exista imposibil, nu exista nu se poate, nu exista bariere. Pentru tine un vis e de ajuns.

Te privesc cu admiratie si învat alaturi de tine în fiecare zi. Reînvat sa visez, sa zbor, sa sper. Nu îti pun bariere, nu îti spun ca nu se poate. Nu voi face greseala pe care adultii din viata mea au facut-o cu mine, aceea de a taia aripi îndraznete, capabile de zboruri înalte. Dimpotriva, îti spun în fiecare zi ca orice este posibil, ca pentru a reusi visul reprezinta primul pas. Ma privesti cu încredere si convingere iar eu simt ca sunt acolo, cu tine, în visele tale marete si nestavilite.

Cu fiecare noua descoperire lumea ta devine mai colorata, mai mica, mai accesibila. Cu fiecare noua lectie învatata lumea ta devine mai frumoasa si visele mai posibile. Iar lumea ta devine si lumea mea, cea pe care mi-o doream si eu atunci când eram ca tine, când frumusetea mi se asternea la picioare asemeni unui covor imens de flori.

Îmi amintesc întrebarea atât de frumoasa pe care ai pus-o de curând unui adult: “Pamântul are pe el mai mult albastru sau mai mult verde?” . Ai vrut sa o pui în încurcatura pe doamna respectiva care ti-a facut jocul zâmbind dar care ti-a urat cu toata încrederea si generozitatea: “îti doresc sa ajungi sa zbori deasupra Pamântului si sa vezi cu ochii tai albastrul si verdele!” Tu esti convins ca o vei face si la fel sunt si eu.

Pâna atunci însa, pâna când îti vei întinde propriile aripi, unul din cele mai frumoase cadouri pentru birou as vrea sa îti fie sursa de inspiratie si de visare. Macheta de avion “Autour du monde” de la MyMan.ro te va însoti zi de zi în visele tale si te va inspira pentru ca atunci când vei creste sa îti amintesti cu drag de mama ta care ti-a daruit-o.

2751

O vizita într-un magazin de cadouri deosebit ma face sa îmi imaginez cum ai descoperi tu lumea privind-o printr-un binoclu victorian din bronz pentru a vedea acele detalii care noua ne pot scapa din vedere. Un dar deosebit pentru cineva dornic sa descopere si sa afle, asa cum esti tu, dragul meu, deocamdata copil.

2614

Daruiti cadouri speciale, deosebite! Un cadou trebuie sa poarte cu el o poveste speciala pentru cel ce primeste. Asa cum este si povestea micului avion calator:

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: