Duzina de cuvinte – Amestecate cu H

Hahaha începe cu h. Ce a fost în mintea lui Vladen când a ales cuvintele astea stiu o mâna de oameni. În rezumat a fost furtuna. Nu, nu a fost nimic hormonal, mai degraba a fost ca o furtuna de unde pe o frecventa mai mare de un hertz si ceva.

Vroiam sa scriu zilele trecute ca eu îmi iubesc propriul Face Book. Daca multi oameni se plâng de el ca este ca o hazna în care utilizatorul trebuie sa sape ca un hârciog pentru a gasi ceva de valoare sau macar placut, la mine e chiar frumos, creativ,  distractiv si instructiv de cele mai multe ori. Poate voi dezvolta odata tema asta.

A haladui în propria lume de idei si prieteni a devenit un exercitiu de îndemânare. Ma simt ca o casa pe al carei horn ies din când în când propriile neputinte, propriile frustrari dar nu le dau voie sa umble ca un holtei prin lumea altora. E destul ca îmi  bântuie mie existenta. Nu foarte des dar nici destul de rar cât sa uit de ele.

Ma uit în viata-mi si în lume ca într-un hrisov în care sper sa gasesc raspunsuri. Mi-as dori sa mi fie zilele ca o bucata mare de halvita (din aceea buna, cu stafide, dar nu foarte dulce) în care sa îmi înfig în fiecare dimineata dintii, sa îi simt dulceata si sa ma bucur de ea ziua întreaga.  Sa ma simt în lume ca pestele-n apa. Bine, fie, hering. asa a vrut autorul.

Cum despre halena nu m-am lamurit pe deplin ce înseamna, îl notez aici cu speranta ca voi primi lamuriri.

Acestea fiind spuse declar duzina aceasta usoara de vara lansata în virtual. Cine ce a mai scris cu aceste cuvinte acum în plina vacanta si relaxare sigur s-a înscris în tabel. sau urmeaza sa o faca.

hârciog, hazna, haladui, holtei, halvita, hormonal, hrisov, halena, hermes, horn hering hertz

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.