întrebarile cer raspunsuri

999618_635689409815347_2103104438_nZilnic ne punem întrebari tacute, doar pentru noi, al caror raspuns cred ca se schimba cu fiecare noua etapa a vietii. De aceea cred ca sunt bune si lepsele astea din online tocmai pentru a ne face sa consemnam ce gândim la un moment dat, spre propriul deliciu al unor clipe viitoare. Asa ca, draga Vienela, pisicile tale m-au inspirat. Sa purcedem deci:

1. Ce înseamna pentru voi spatiul asta virtual?

Un fel de aceeasi Marie cu alta palarie. Adica e ca în viata: cu bune si cu mai putin bune, cu oameni ce vin si pleaca, cu amagiri si iluzii, cu mâncare, nasteri, întâmplari si altele.

2. De ce v-ati facut blog? Adica ce v-a mânat în lupta, vorba poetului.

Ca sa ma exprim. Eu pe mine pentru mine si abia apoi pentru altii. Si pentru magia cuvintelor.

3. Cât sunteti de multumiti de viata voastra sociala?

Sociala- virtuala sau sociala- reala? La momentul actual cam stagneaza amândoua. Doar mamicile din parc ce îmi mai sunt tovarase de discutii. Parcul de lânga bloc, ca numai pâna acolo pot ajunge.

4. Ce gen literar preferati?

Citesc orice îmi pica în mâna si ma acapareaza de la primele pagini sau m-a atras prin recenziile citite.

5. Ce asteptari aveti de la prietenii vostri? (nu neaparat de la iubiti!)

Eee, aici e o treaba serioasa. Asta cu asteptarile am aflat de curând ca nu face bine. Si ca farfuria aia de mâncare pe care o oferi cu generozitate nu e neaparat sa ti se întoarca tot de la prieteni. Iar asta cam doare. Asa ca sper ca pe viitor sa nu mai am asteptari. Ma întreb daca voi reusi.

6. Care-s calitatile pe care le cautati la aproapele vostru?

Calitatile nu le caut, le descopar. Si ma bucur de ele.

7. Pe ce criterii alegeti ceea ce cititi?

Aleatoriu si probabil cu un extrasimt care ma îndeamna spre rândurile de care am nevoie la momentul respectiv.

8. Ce parere aveti despre scoala din zilele noastre? Si nu ma refer aici la cladiri ci la materii, examene, mod de predare.

De la proasta la foarte proasta.

9. Ce-ati schimba în viata voastra, daca vi s-ar da ocazia?

Curajul, îndrazneala si profitarea de oportunitatile ce mi-au iesit in cale.

10. Pe cine o sa votati la viitoarele alegeri? Neeaaa… v-ati speriat? Serios acum, credeti ca exista cineva în clasa politica în care mai putem avea încredere?

De fiecare data ma întreb ca un cetatean turmentat: Si eu cu cine votez? Macar pe ala îl lamuresc repede niste unii cu o sticla de ceva si o punga de zahar. Dar pe mine cine ma lumineaza?

11. Nu va doare capul de la atâtea întrebari tâmpite?

Sper sa nu ca altfel fac urât.

Curiozitati nu am privind ce gândesc alti oameni dar daca cineva gaseste aceeasi motivatie ca cea consemnata de mine la început e liber sa – (si) raspunda la întrebarile astea sau la altele. Peste ceva vreme se va amuza citind.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: