Decathlon Braila

De mâine mă apuc de sport. De mâine mă duc la sală. De mâine încep să alerg. Dar… nu am pantofi sport și oricum sunt și scumpi. Și nici bicicletă nu am. Sau poate să mă apuc de role? Ar fi mai ușor pe străzile noastre. Dar de unde să iau role? Întrebări și răspunsuri-scuză care duc la o statistică nu tocmai de laudă: 70% din români nu practică nici un sport.

Unul dintre motivele pentru care mulți oameni nu fac mișcare în general și sport în particular este și pentru că echipamentele sportive sunt scumpe pentru marea majoritate a oamenilor. Nu vorbesc neapărat de sport de performanță, dar vorbesc de sporturi ușoare, de mișcare în aer liber, de activități pe care le pot face oamenii când merg la un picnic de exemplu.

De multe ori când mergeam în vacanță ne opream în orașele în care exista Decathlon pentru a ne aproviziona cu cele necesare.

Începând cu 3 septembrie s-a deschis și în orașul Braila   magazinul cu numărul 28.

Ce ofera Decathlon Braila

Magazinul Decathlon Brăila are o suprafaţă totală de 2.313 mp și pune la dispoziția clienților 5.000 articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi precum fitness, fotbal, handbal, baschet, alergare, tenis de câmp și tenis de masă, badminton, ciclism, vânătoare, pescuit, înot, drumeție, dar și pentru sporturi precum, box, dans, arte marțiale. Mai mult, magazinul dispune și de un teren de test cu acces gratuit, cu o suprafață de 203 mp.

 

Brăila e un oraș cu tradiție sportivă recunoscută la nivel național și internațional, oferind astfel o mulțime de modele tinerilor și copiilor ce își doresc să aleagă acest drum în viață.

Pentru că nu în toate familiile există resurse de a cumpăra unui copil o pereche de pantofi sport la preturile la care sunt oferite de către brandurile renumite, Decathlon e una din alegerile accesibile, oferind articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.

Cu o săptămână în urmă, în drum spre munte, deși deținem pantofi ai unor branduri renumite dar mai potriviți unui sezon mai răcoros, am oprit la un magazin Decathlon și am cumpărat pentru mine și copil câte o pereche de pantofi sport la doar 55 de lei perechea. Ne-au fost de mare folos în drumurile noastre pe munte, ne plac pentru că se curăță ușor la mașina de spălat fără a se deteriora, sunt perfecți pentru anotimpul călduros și cu siguranță ne vor mai însoți și în alte activități din sezonul acesta.

 

La fel ni s-a întamplat și când am fost în vacanța in Brașov, nefiind pregătiți pentru mers la piscină dar pentru că parcul acvatic ne aștepta, cea mai la îndemână alegere a fost tot Decathlon pentru a cumpăra atât costume de baie cât și alte accesorii pentru apă: dopuri de urechi, baghete din spumă și altele.

Facilitați și particularități Decathlon

Un detaliu pe care nu îl știam și pe care l-am aflat  în cadrul conferinței de presă este faptul că DECATHLON comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produsele fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.

Alte detalii care mi-au atras atentia la conferința de presă:

  • în magazinul Decathlon Brăila, oferta de produse este completată de serviciile adiţionale, precum serviciul atelier, pentru sporturile de asfalt, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor; cât și pentru sporturile cu rachetă, unde sunt racordate rachete tenis, badminton, squash
  • există o zonă de personalizare a echipamentelor sportive
  • prin serviciile de comandă online, magazinul aduce mai aproape de clienţi întreaga ofertă de produse din magazin:
    • serviciul BornaPlus, care le permite cumpărătorilor să acceseze online toată gama de produse şi să plaseze o comandă folosind bornele amplasate în magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii
    • la Click & Collect, serviciul ce le permite doritorilor să plaseze comenzi online, cu alegerea modalităţii de livrare gratuită în magazin.

Unde se afla Decathlon Braila

De acum nu va mai trebui să ajungem la rudele noastre de la Botoșani pentru a cumpăra un rucsac nou, tricouri sau echipament sport, articole pentru joaca noastră în aer liber cu copiii. Situat în incinta Brăila Mall, pe Strada Principală 4B, sat Vărsătura, comuna Chiscani, județ Brăila, Decathlon devine mult mai accesibil nouă. Acest lucru a devenit posibil datorită lui Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon, doamnei Andra Mugioiu, Director magazin Decathlon Brăila precum și sprijinului acordat de autoritățile locale prin reprezentantul Marian Dragomir, primarul orașului.

 

Eu știu deja ce îmi doresc să cumpăr în perioada următoare: varianta modernă a arcului cu săgeți. Mi se pare o activitate antrenantă de practicat împreună cu familia atunci când mergem la un picnic sau la niște prieteni la curte.

 

Voi ce produse ați achiziționat în ultima vreme sau vă doriți să achiziționați din magazinele Decathlon?

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: