Bloglines iti aduce prietenii virtuali aproape

Dincolo de faptul ca astazi am avut o zi cam fara chef de ceva anume pot spune ca nu a fost o zi pierduta. Astazi am descoperit cum pot avea toti prietenii virtuali, blogerii ma refer, aproape si in mod organizat.

De cateva zile ma straduiam sa ma abonez la diferite bloguri pe care le urmaresc si cu ale caror postari imi doresc sa fiu la zi. Cu blogurile de pe wordpress e mai simplu, pentru ca se pot urmari direct prin intermediul platformei, dar cu siteurile si cele din blogspot e mai dificil pentru ca nu mereu te afli la acelasi calculator si atunci feed-ul de bloguri realizat prin intermediul browserului nu este cea mai buna solutie. Nici aceea de a te abona prin email nu mi se pare cea mai prietenoasa cale, nedorindu-mi sa am emailul incarcat cu postarile zilnice si nici sa sterg zeci de emailuri zilnic.

Tot cautand calea cea mai buna am descoperit Bloglines , o cale rapida de a gasi si urmari blogurile si websiteurile favorite. Este usor de administrat dupa ce iti creezi un cont acolo. In plus te poti abona la diverse stiri locale sau internationale, in functie de domeniile proprii de interes. Mie mi se pare cea mai buna solutie, inca nu i-am descoperit toate secretele dar o voi face in timp. Sper sa va fie si voua de folos aceasta informatie si sa va ajute in organizare.

In rest lucrez de zor la terminarea unor tablouri, cateva lucrari de iarna, pregatiri pentru concursuri si alte surprize.

Dante a redescoperit jucariile, constructiile din cuburi, castele populate de animale impodobesc covorul nostru asa cum nu s-a mai intamplat demult. Frumos sfarsit de vacanta in lumea copilariei.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: