Leu cu leu

Bani, bani, bani. Zi de zi ne lovim de cuvantul asta pe care unii il iubesc iar altii il detesta. Preocuparea de a face mai multi, speranta de a avea mai multi ne acapareaza energia si interesul.

Dar si cheltuirea banilor e o arta. Sa stii sa faci mult cu putin, sa stii sa faci slalom printre oferte si reduceri, sa alegi cele mai bune oferte, sa ajungi acasa cu produse de calitate dar la preturi rezonabile, toate acestea au devenit o abilitate a omului modern.

images (11)

De multe ori, in mesajele aparute prin carti sau pe internet, se spune sa “salvezi cate un leu in fiecare zi”. Am intors pe toate partile fraza asta si tot nu am reusit sa ii dau de capat si de inteles. Ar putea insemna sa iti opresti impulsul de a cumpara un covrig sau un biscuite atunci cand nu e chiar asa urgent sa le cumperi. Dar eu chiar nu cumpar astfel de maruntisuri.

Poate sa insemne sa dai roata prin piata la toate tarabele pana cand gasesti cel mai ieftin produs si astfel salvezi leul cu pricina.

Sau, si mai simplu, ar putea insemna sa il iei frumos de manuta si sa il asezi cuminte in paginile unei carti groase, alaturi de alti frati de ai lui.

Pai bine, dar daca e asa, luna are 30 de zile. Nu mai bine pun eu de la inceputul lunii 30 de lei deoparte si am rezolvat dilema? De ce sa imi mai fac griji sa salvez zi de zi cate un leu si sa-l mai si inchid in paginile unei carti (sau intr-o pusculita improvizata, dupa caz si preferinte).

Ei bine, dilema mea a luat sfarsit. Azi am aflat o noua metoda de a salva leii din buzunarul nostru. Metoda se numeste cashback si presupune recupararea unei sume de bani la fiecare tranzactie efectuata pe siteul
Lyoness Romania“.

Leutii pot fi salvati folosind  patru metode de achizitionare de pe site:

  • Cashback Card presupune detinerea unui card de avantaje
  • Cashback mobil , adica cumparaturi istete, simple si moderne cu smartphone-ul
  • Bonuri valorice Cashback cu ajutorul unor bonuri valorice originale ale partenerilor comerciali Lyoness
  • Online Shopping, adica  cumparaturi cat e ziua de lunga de pe internet – asta este si favoritul meu, se intelege.

Lyoness

Folosind una din aceste metode Layoness Cashback ne bucuram nu doar de aceste mici economii, dar putem contribui impreuna la actiunile fundatiei Lyoness Greenfinity Foundation, ce are ca scop protejarea mediului si pastrarea naturii pentru ca si generatiile viitoare sa se bucure de o planeta albastra si de ape curate. Mie acest aspect mi-a atras atentia imediat ce am intrat pe siteul lor. 

Header_Uebergabe731x302

Ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii in sistemul Lyoness Cashback, sa intri in magazinele online partenere, sa iti faci cumparaturile ca de obicei si sa incepi sa aduni banutii in cont unul cate unul. 

Dar mai este ceva foarte important de facut. Sa iti fixezi un scop precis pentru care vrei sa strangi acei banuti. Atunci cand ai un tel, cand stii ce vrei sa faci cu acele mici economii, bucuria de a-i aduna este cu mult mai mare decat simpla satisfactie a unui leu in plus. 

Spor la cumparaturi si la economii!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: