Bonuri valorice de la Lyoness

“- Buna ziua. Platiti cash sau cu bonuri valorice?

– Cu bonuri. Poftiti!”

Acesta este un dialog pe care il aud de multe ori atunci cand stau la casa in supermarket . Ma uit asa la cel care plateste cu bonuri, la mandria si degajarea cu care face gestul de a le scoate din geanta, de parca ar detine o mare comoara si ma simt un pic invidioasa ca eu nu am astfel de bonuri importante. Pai de unde sa am? Poate doar sa imi tipareasca sotul cateva, ca nici acolo unde lucreaza el nu se dau.

Dar acum gata, am gasit solutia. Eu voi avea niste bonuri valorice mult mai serioase, ba chiar avantajoase as putea spune. Cum este posibil? Prin programul cashback de la Lyoness Romania. 

Lyoness

Ia sa facem noi un inventar: avem noi nevoie in fiecare luna de tot felul de produse si de servicii? Avem. Mergem noi la cumparaturi toata ziua buna ziua? Mergem. Atunci e clar ca ne-ar fi de mare ajutor bonurile valorice de cumparaturi Lyoness Store pe care le putem primi lunar in mod automat. Unde mai pui ca putem primi chiar bonuri valorile originale.

Avantajele dumneavoastra cu Programul Auto-Cashback:

  • Expedierea lunara a bonurilor valorice, de la partenerul comercial preferat
  • Modalitate de plata simpla ?i sigura
  • Administrare transparenta
  • Pla?i constante în contul dumneavoastra bancar.

Primul pas este acela de a deveni membru Lyoness. Oameni din peste 33 de tari ale lumii profita de aceasta modalitate de plata atat online cat si in magazinele partenere. Mie mi se pare avantajoasa pentru ca, de exemplu, mi se mai intampla sa ma duc dupa o punga de faina si sa ajung in magazinul de pantofi unde vad o pereche de incaltaminte trasnet. Dar, desigur, am bani doar de faina. Atunci as scoate si eu cu mandrie din geanta minunatele bonuri valorice si as plati simplu si rapid.

Dar cel mai frumos avantaj mi se pare acela ca pot primi si bani inapoi, economisind astfel sume mici dar sigure pe care, la un moment dat, sa le folosesc pentru alte cumparaturi neprevazute. Pentru ca asta inseamna de fapt Auto-Cashback: primesti automat bani inapoi.

Aceasta este una din modalitatile moderne si inteligente de a face cumparaturi pe care v-am impartasit-o si voua.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: