Jurnal de eu (I)

Astazi 18 decembrie:  am facut o multime de cumparaturi in chip de Mos Craciun pentru copil, nepoti si alti oameni dragi.  M-am decis in sfarsit sa tin jurnal saptamanal. Sa vad daca imi iese :). Multumesc Vienela pentru imboldul dat prin exemplu.

Afara este foarte ger, prevestitor parca de zapada. Forfota ca inainte de sarbatori. Mi-as dori sa fi vazut mai multi oameni veseli in plimbarea mea.

In gradina inimii mele au inflorit ghiocei de primavara alaturi de trandafiri amagitori (frumosi dar intepatori).

In casa e cald si bine, ordine relativa data de multimea de hartii decupate din care isi face zilnic Dante jucarii inedite.

In bucatarie  – am gatit ieri cat pentru trei zile, plus placinta cu branza :). Acum pe masa din bucatarie este biroul meu si atelierul de mesterit pentru Craciun.

Sunt imbracata cu  – maiou roz, pantaloni trei sferturi din stofa, ciorapi negri.

Ce muzica ascult acum – radio kiss FM. Surprinzator pentru mine dar melodiile din sezonul asta nu mi se par obositoare. Le ascult cu placere chiar si atunci cand se repeta. Ba mai si dansez… E ceva cu mine :).

Ce carti citesc zilele astea: Cadranul banilor de Robert Kiyosaki (folositoare) si Jurnalul Mayei de Isabel Allende (te unge pe suflet).

Ce mesteresc – felicitari si decoratiuni de Craciun. Pe masa mea de lucru au inflorit poinssetiile .

Ce imi doresc pentru saptamana viitoare – sa ma odihnesc, sa vad macar doua filme de Craciun, sa incep in sfarsit un proiect pe care il tot aman.

Ce am facut saptamana asta – am plutit, am mesterit, am citit, am realizat ca sinceritatea face toti banii, m-am emotionat de reusita lui Dante despre care voi scrie curand.

Sunt recunoscatoare – anului care a trecut si care m-a invatat mai mult decat multi ani la rand. Voi scrie si despre asta curand.

Imi doresc/ sper  – sa imi duc la bun sfarsit proiectele pe termen scurt.

O fotografie preferata – Dante imbracat in costum national la serbarea de anul trecut. Are o fetisoara foarte expresiva si melancolica in ea.

dante pe ganduri1

dante pe ganduri2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.