Fotbalul robotic

Viitorul bate la usa tinerilor printr-un proiect initiat de siteul inventeaza.ro. Când am primit aceasta informatie pe e-mail m-am uitat întâi lung si neîncrezatoare. Dar vazând cine semneaza solicitarea de a scrie despre acest lucru am luat lucrurile în amanunt si am citit cu interes.

936439_351546541615526_443018443_n

Pentru ca da, este vorba despre un proiect foarte interesant pentru tinerii pasionati de tehnica, de robotica, de studiu si de… fotbal. O combinatie foarte frumoasa si atractiva.

Pe 28 martie începe un workshop care se va desfasura timp de doua luni la Universitatea Politehnica Bucuresti.

Prin urmare : “Esti elev de liceu? E bine. Esti student sau masterand? E si mai bine. Daca stii si putina engleza, niscaiva programare – C++ sau python, mai exact – si cu ce se mananca fotbalul in general, te apropii vertiginos de profilul campionului nostru pe 2014. Campionatul de Fotbal Robotic este un concurs iar participarea la acest proiect este voluntara. Competitia se adreseaza elevilor de liceu, studentilor si masteranzilor.”

Daca te afli în oricare din aceste situatii atunci da fuga si acceseaza sursele pe care ti le voi indica. Premiile puse în joc sunt atractive. Asta pe lânga experienta unica de care vei avea parte.

Surse de informare:

http://fotbalrobotic.ro/

    https://www.facebook.com/inventeazaro

http://inventeaza.ro/

     

Acesta nu este un advertorial platit ci este o mâna întinsa în felul meu unor oameni care nu spun ca în România nu se face nimic pentru tineri ci chiar fac cu toate fortele si prin toate mijloacele moderne.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: