Felicitari cu lalele quilling

Astazi, mai mult ca in orice alta zi, mi-am amintit de prima data cand am vazut o felicitare lucrata in tehnica quilling. Poate si pentru ca am avut o conversatie frumoasa si relaxanta cu autoarea acelei prime felicitari… Da draga Beatrice, nu am uitat nici acum ca la tine am vazut prima data o astfel de felicitare. De atunci mainile mele au rasucit multe fasii de hartie, tablourile si felicitarile mele au ajuns in multe colturi din tara si chiar din lume, dar acel prima data nu cred ca il voi uita vreodata.

Primavara aceasta am mesterit lalele. Le astern si aici, pe pagina virtuala, sa inspire poate si pe altii asa cum si eu am fost inspirata la randul meu in frumos si culoare.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: