Tractari auto

Se dau urmatoarele doua situatii: ai ramas cu masina în drum, numai porneste, esti grabit si nu te pricepi la mecanica sau ti-a dat soacra cadou de nunta masina mostenire de familie pe care nu o mai pornesti nici daca o rogi frumos si te gândesti ca cel mai bine ar fi sa o valorifici prin programul Rabla. Nu ca masina de la soacra ar fi vreo rabla. Departe de noi gândul asta. Dar daca asa au numit guvernantii programul ne conformam.

Care este numitorul comun al celor doua situatii? Exact. Cum muti respectivele masini din loc ca sa le duci care încotro, respectiv service sau locul de veci al masinilor irecuperabile? Probabil ca primul gând este sa suni un prieten. Dar prietenul poate este ocupat, poate n-are mijloacele necesare sau pur si simplu n-are chef.

Sau poate esti chiar un liber întreprinzator si ai intrat într-o relatie de parteneriat cu cineva aflat în alt oras urmând sa îi livrezi urgent diferite produse dar nu ai la dispozitie un camion corespunzator. Poate gasesti pe moment un prieten cu asa ceva dar…

Mai bine cauti un prieten avizat si disponibil non stop pentru a face fata unor astfel de situatii sau altora asemanatoare. A, daca esti din Timisoara esti si mai norocos.

tractari auto timisTractarile autoservicii de transport marfa, transport urban, transport interurban, transport international in cadrul statelor UE, toate acestea se rezolva rapid si eficient prin intermediul firmei de transport marfa timisoara.

De asemenea se pot închiria remorci, platforme pentru transport de mare tonaj, se pot achizitiona girofaruri de diferite tipuri si diferite marimi, accesorii diverse pentru masini.

Ma gândesc sa le recomand aceasta firma si unor anumiti domni de la o firma de transport în comun, respectiv microbuze, poate se indura si îsi înoiesc si ei parcul auto, aducând masini mai prietenoase cu noi, calatorii, de pe meleaguri europene. Uneori te întrebi cum de mai merg astfel de microbuze ce zangane din toate suruburile si piulitele, astepându-te în orice moment sa se dezintegreze pe soselele patriei. Mai ales pe cele din sud-est pe unde circul eu.

În concluzie, daca ati ramas cu masina în pana, daca soacra va cadorisit cu o masina ramasa mostenire de familie din vremuri imemoriale sau daca aveti spirit întreprinzator si va aliniati noului val de antreprenori ce îsi extind afacerile dincolo de granitele localitatii de bastina, solutia este la un click distata. Succes!

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: