Fusei la Brasov

Fusei si venii. Adica, dupa cum cred ca ati aflat deja, am dat o fuga pana la Brasov si am revenit. Desi a fost pe fuga, a fost frumos si util. Parca nici drumul de patru ore si jumatate nu mi s-a mai parut asa de lung.

Am regasit cu bucurie Brasovul, locuri pe care le stiam dar de care uitasem. Ba chiar mi-am dat seama ca am imbatranit ceva daca anumite amintiri sunt asa de ascunse in memorie ca nici numai stiu cu ce ocazii si cu ce oameni am mai fost prin anumite locuri.

Am avut si ghid pe masura locurilor. De fapt e prima data cand merg la Brasov si am ghid. Si nu orice ghid, ci chiar o brasoveanca get beget 🙂

Am gasit-o pe psi cu surprindere un pic. O fetiscana plina de verva, deschisa, sociabila, prietena cu toata lumea, cunoscandu-i pe toti si toba de informatii. Desi ma asteptam sa purtam cconversatii despre scris, literatura, blogging, punctele atinse au fost si pe alte domenii de interes  pentru mine. Ceea ce nu face decat sa ma bucure o data in plus ca am cunoscut-o si sa simt ca voi avea de fiecare data o mana intinsa pe care sa ma bazez atunci cand ma voi poticni in domeniul in care inca imi caut drumul.

Va mai zic doar ca abia astept intalnirea clubului Psi din vara, ca sper sa veniti cat mai multi si ca merita din plin sa faceti acest efort  sa ne cunoastem. O mana stransa in real si un schimb de idei si impresii face mai mult decat o mie de conversatii in virtual. Sincer va zic.

Cursul ecomTeam a fost si el plin de informatii utile, multe absolut noi pentru mine. Dar despre asta voi scrie cu alta ocazie. Acum nu ma simt in stare, trebuie sa-mi structurez informatiile, sa le pun cap la cap sa iasa ceva coerent.

Acum, ca venii cu idei noi, sper sa pun si in aplicare curand cateva din cele invatate.

Una peste alta a meritat drumul din plin. Nici copilul nici sotul nu mi-au dus prea tare dorul dar s-a bucurat Dante cand a vazut micul Glob Pamantesc pe care i l-am adus. Nu e cine stie ce, dar pentru ca nu avea nici unul am zis sa i-l iau din deplasare, sa fie mai frumos :).

Orice iesire din cotidian si orice calatorie, oricat de mica, este un castig. Un castig de oameni, de idei, de amintiri.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: