Un tur de vara prin magazine

Daca tot este vara asta asa capricioasa si nu prea ne îmbie la plaja si soare, profit de ocazie si mai dau câte o tura prin magazinele online sa ma inspir, sa vad lucruri frumoase sau chiar sa mai fac câteva cumparaturi.

La capitolul posete oferta este net superioara celei din magazinele din orasul meu. Mai ales în ceea ce priveste posetele cross body, sau postas, cum le mai spunem noi. Tin minte ca ultima data când am fost la cumparaturi nu mi-a placut absolut nimic din ce era pe piata. În magazinul online nu stiu la ce sa ma uit mai întâi, asa sunt de frumoase si diverse. M-a amuzat Geanta Puppy si îmi imaginez ce frumos se potriveste cu atmosfera urbana. Te face sa zâmbesti numai când o vezi.

geanta-puppy-greyO geanta vara cu flori mari si viu colorate poate fi o alegere ideala pentru o seara la terasa sau de iesit în parc cu copilul. Pare destul de incapatoare ceea ce o face practica dar si eleganta. Îmi place ca este compartimentata astfel încât fiecare obiect îsi gaseste locul lui, nu trebuie sa scotocesc în ea ca într-un sac.

geanta-sevyn-bejDar ce ziceti de niste bijuterii vara cu cristale Swarovski în culori vii si jucause. Un set de bijuterii “Merisor tres chic” mi se pare o alegere potrivita cu geanta de mai sus. Desi au cristale, forma jucausa si culoarea îndrazneata le fac potrivite a fi purtate si la o tinuta casual, de oras, de iesit cu prietenii, nu doar pentru o cina pretentioasa la restaurant. Mie una îmi plac nespus de mult. Probabil ca ma atrage la ele si culoarea rosie, ca un taur veritabil ce sunt.

set-de-bijuterii-cu-cristale-swarovski-merisor-tres-chic

Sa fii femeie în sezonul cald, când vremea nu este foarte prietenoasa si nu te îmbie sa etalezi tinute sumare, poate fi o adevarata provocare. Dar cu imaginatie si rabdare poti obtine efectul scontat.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: