Copilul si pisicuta

Afirmatia lui Dante ca este  frumoasa viata cu o pisicuta se confirma în fiecare zi.

Freya este o pisicuta activa, plina de energie si curiozitate dar si ascultatoare. Prin prisma experientei mele cu pisicile stiu ca acum, în primele luni de viata, este foarte important sa îi formez comportamentul si obiceiurile. Desigur, acum numai sunt de capul meu. Trebuie sa îi fac educatia tinând cont si de ceea vrea copilul. Iar copilul gaseste foarte amuzant când vede mica vietate cocotata pe masa, savurând cu placere aceeasi mâncare la care a facut mofturi când a gasit-o în farfuria ei.

Încet, cu rabdare, îi explic ca, asa cum îl învat pe el anumite comportamente este datoria noastra sa o învatam si pe pisicuta. Este si ea tot un copil ce descopera lumea si este mânata doar de instincte.

Dar cel mai mult îmi place felul în care se joaca împreuna, modul în care interactioneaza cu ea. Daca pâna sa vina pisicuta în casa noastra diminetile erau obligatoriu pentru a se alinta la mama în brate, acum lucrurile s-au schimbat. Cum se trezeste îsi cauta prietena, o ia în brate si o culcuseste lânga el. Numai este nevoie sa îi spun eu sa se dea jos din pat. În câteva minute este deja în baie, se spala cu ea în brate apoi începe alergatura. Uneori, când se joaca, îl ascult cum vorbeste cu ea sau cum o cearta ca i-a deranjat jocul. Parca ar mai fi un copil în casa asa hârjoana este. Ba uneori da vina tot pe pisica pentru câte o boroboata facuta. Sunt pur si simplu adorabili.

Chiar daca am mai crescut eu pisicute, chiar daca cred ca stiu destul de multe despre ele, cautând informatii mi-am dat seama ca nu este deloc asa. Animalutele au si ele probleme de sanatate, necesita îngrijire si atentie, iar clinicile de specialitate din zilele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultima ora, întocmai ca la un spital uman. Aparatura de ultima generatie, cum este un aparat radiologie Suceava, poate ajuta mult un animal de companie aflat în suferinta sau poate preveni o afectiune.

Am gasit multe informatii interesante pe site-ul clinicii, informatii care cu siguranta ma vor ajuta sa fac ceea ce este mai bine pentru mititica noastra.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: