De an nou

An nou, gânduri noi, planuri noi. A fost Harry Potter. De vacanta. Planificat sa fie urmarit. Am reusit. Pâna la capat. Se întelege ca acum Dante are bagheta si face magii. De cele mai multe ori vraja lui este: coada de purcel. Pe nas daca se poate. Oricine îi iese in cale se alege cu o astfel de podoaba. Imaginara, desigur.

A fost zapada. Multa zapada de care ne-am bucurat cu totii, fara exceptii. Da, a fost si ger dar asta-i farmecul iernii. Raceala a fost alungata cu bulgari de zapada si veselie.

A fost si mâncare buna. Nu ne-am ghiftuit. Numai merge. Oricât am încerca realizez ca nu mai mâncam ca alta data. Nici nu m-am spetit stând în bucatarie. Am improvizat si a fost mai bine. Mai ales ca suntem doar doi care mâncam cât de cât. Copilul a devenit extrem de selectiv si mofturos. Nimic nu îi mai e pe plac. Nici macar ciocolata. Abia cu niste orez cu legume l-am nimerit. Carne abia mai gusta, brânza are nu stiu ce gust, la fel si alte mâncaruri. Sarmale abia a gustat. Prajiturile de casa le-a savurat însa cu placere, mai ales ca la una din ele am uitat sa pun zahar si i-a placut chiar mai mult :). Paradoxurile copiilor.

Printre filme, jocuri si povesti, mi-au încoltit în minte planuri. Planuri ce implica cusut, textile, culori, joaca, copilarie. Îmi simt mintea plina de idei, îmi simt mâinile nerabdatoare sa se apuce de lucru. Ma documentez, citesc, studiez, o iau pas cu pas.

Asadar s-a terminat vacanta. Încpem scoala. începem munca, începem sa punem caramizile pentru a construi frumos anul ce a venit.

Un an nou cu bucurii si realizari va doresc tuturor!

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: