Cuvant de an nou

cartea anului 2015Anul trecut am ales cuvantul anului ce vine ca fiind Actiune. Spuneam ca un an nou este ca o carte ale carei file se scriu traind, o carte despre al carei continut nu stii decat dupa ce ai citit-o.

Acum, dupa ce am citit cartea anului 2014 pot spune ca mi-am ales bine cuvântul. Actiunea m-a însotit în fiecare fila, mi-a dat impulsul de face lucruri, de a cunoaste oameni, de a participa la evenimente.

Dar acel ceva ce apare in fiecare carte, acel personaj ce apare adus de catre autor tocmai pentru ca naratiunea sa îsi urmeze cursul, a fost cel ce m-a ajutat ca Actiunea sa prinda contur.

O prietenie regasita, dupa doi ani, de parca nici nu ne-am fi despartit, a dat cale noua si imbold Actiunii dorite. Prin oameni noi cunoscuti, oameni ce au scris frumos urmatoarele file ale anului.

O cale ce va continua frumos si fructuos si în anul ce se pregateste sa ne spuna Buna gasire.

Cum fructuos îmi doresc sa îi fie curgerea.

Eu nu voi spune ca Vienela ( o alta fila scrisa frumos în cartea anului ce trece) ca mi-e dor de un vis. Am capul plin de vise. Doar sa  întind mâinile si sa le culeg.

De aceea cuvântul anului ce vine aleg sa fie Eficienta. Mi l-a soptit Sonia si l-am prins din zbor pentru ca el cuprinde toate cele ce îmi dadeau târcoale în minte: munca, profit, beneficii, planificare, organizare.

Multa munca organizata si planificata îmi doresc sa duca la Eficienta si la crestere.

Nu îmi fac planuri. Dar continui Actiunea. Cu EFICIENTA.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: