Greenfield – locuinte cu trei camere

Nevoia oamenilor de a avea mai mult spatiu în locuintele lor, dar si de a fi înconjurati de un cadru natural si placut se reflecta din ce în ce mai mult si în oferta pietei imobiliare din România.

Greenfield – o solutie pentru locuinte moderne

Ansamblul Rezidential Greenfield din Bucuresti reprezinta una din cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre locuinta moderna a secolului 21.

logo

Aflat într-o zona rezidentiala, înconjurat de paduri si beneficiind de toate avantajele oferite de natura, Ansamblul Greenfield de locuinte ofera atât posibilitatea practicarii sporturilor în aer liber în padurea ce-l înconjoara, cât si a sporturilor pe terenurile  special amenajate iar în perspectiva, locatarii se vor bucura de contruirea unui Centru Comunitar  multifunctional modern.

Iti doresti un apartament cu trei camere? Vrei sa afli solutia?

Cartierul Salcamilor este  cel de-al 6-lea cartier dezvoltat in acest ansamblu, aducând pe piata imobiliara din Bucuresti apartamente cu 3 camere, cu suprafete generoase si compartimentare moderna, cu terase (balcoane spatioase) pentru apartamentele situate la etaj sau gradini pentru apartamentele situate la parter.

Faptul ca locuintele pot fi achizitionate prin intermediul programului Prima Casa face ca locuintele sa fie accesibile si famiilor tinere, care isi doresc o locuinta cât mai spatioasa care sa raspunda celor mai moderne standarde de locuire.

Pretul locuintelor variaza, dar poate fi ales în functie de bugetul disponibil accesând site-ul Greenfield sau contactând un specialist din cadrul echipei de vânzari, gata oricând sa va sprijine pe tot parcursul procesului de achizitionare a unei locuinte.

Prin urmare, daca esti în cautarea unui apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, poti alege cu încredere Ansamblul de locuinte Greenfield, beneficiind astfel împeuna cu familia ta atât de cadrul natural si de benefiiciile acestuia dar si de multimea de avantaje ale facilitatilor moderne, cum ar fi o banca, o terasa, farmacie, minimarket. Accesul în complex este securizat, oferind astfel o mai mare siguranta locuitorilor precum si copiilor ce se pot juca în voie într-un cadru natural si lipsit de pericole.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: