Scaunul auto pentru copii – o necesitate

Deja am început sa facem liste cu necesarul pentru maternitate, necesarul pentru primele zile dupa nastere dar si necesarul pentru prima etapa a bebelusului ce se va naste curând. Având deja experienta primei nasteri si a primului copil, cam stiu ce anume ar fi de cumparat, stiu ce este necesar, ce este moft, ce e musai sa avem si ce mai poate astepta. Unul din obiectele pe care nu l-am luat în calcul la primul copil este un scaun auto pentru copii. Asta pentru ca pe atunci nu aveam masina. S-a împlinit însa un an de când avem masina si am început sa facem chiar si drumuri mai lungi.

scaun-auto-copii-kinderkraft-comfort-green

Recunosc, multa vreme am crezut ca acest obiect este doar un moft, ca nu este neaparat necesar, ca ani de zile copiii au circulat alaturi de parintii lor si fara a fi ancorati în tot felul de sofisticarii. Dupa ce m-am documentat mai bine, dupa ce la tot pasul am auzit despre accidente auto în care au fost implicati si copii, pot spune ca mi-am schimbat total gândirea. Chiar o întâmplare a unui cuplu pe care îl cunosc, având doi copii mici, ce erau fiecare în scaunelul lui în spatele masinii,  a venit sa îmi întareasca convingerea. În urma unui accident de masina au spus clar ca scaunele auto au salvat viata micutilor. M-a impresionat si m-a facut sa iau aminte la acest aspect.

Am mai înteles si un alt aspect important legat de scaunele auto pentru copii si anume ca acestea nu se cumpara asa, de oriunde, din târg, de la orice stand de chinezarii. Scaunele astea trebuie sa îndeplineasca anumite criterii de siguranta, de confort, sa fie construite într-un anume fel pentru o maxima eficienta. E bine sa cautam o firma serioasa pentru a fi siguri ca am facut cea mai buna alegere.

Magazinele Noriel reprezinta garantia calitatii nu doar în domeniul jucariilor ci si al accesoriilor pentru bebelusi. Dar cumva faptul ca jucariile si produsele de papetarie sunt de cea mai buna calitate reprezinta un criteriu în plus pentru a alege întelept si un scaun auto. Materialele de cea mai buna calitate, centurile cu sistem de prindere în mai multe puncte, instalarea usoara sunt tot atâtea criterii în functie de care sa facem o alegere înteleapta.

scaun-auto-copii-primii-pasi-15-36-kg

Preturile sunt pentru toate buzunarele, clientii având o gama larga la dispozitie pentru a alege, iar transportul este gratuit, ceea ce reprezinta un plus pentru achizitia online.

Este clar ca în conditiile actuale de trafic este o inconstienta sa pleci la drum cu copilul în masina fara sa te folosesti de cele mai bune produse pentru siguranta copilului. În magazinele Noriel poti primi consultanta privind cele mai potrivite alegeri pe care le poti face si e bine sa tii cont de sfaturile primite.

Lista cu necesarul pentru bebelus este înca deschisa. Dar scaunul auto nu va lipsi de pe lista, de asta sunt absolut convinsa.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “Scaunul auto pentru copii – o necesitate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: