Carucioare copii transformers

Secolul nostru a început sub semnul eficientei si randamentului, caracteristici ce sunt cautate tot mai mult de catre producatori în orice domeniu. Încercam sa scoatem maximul de avantaje de la un produs. De aici si fascinatia noastra pentru Transformers, fie ca este vorba despre produse electrocasnice, masini – roboti sau chiar accesorii pentru copii. De aceea nu este ceva neobisnuit ca, atunci când un parinte începe sa caute prin multimea de carucioare pentru copii, sa aleaga cu mai mare încredere un carucior de tipul 2 în 1 decât unul simplu.

Este si de înteles de ce se întâmpla acest lucru. E mult mai avantajos sa cumperi un carucior care sa includa si scaun auto, si cos pentru transportat bebelusul, si carucior sport pentru când copilul mai creste. Sunt multe caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci când alegi caruciorul potrivit. E bine sa tii cont si de sezonul în care se va naste copilul. Din propria experienta pot vorbi despre acest aspect.

Am nascut copilul în luna noiembrie, luna destul de friguroasa pentru a iesi cu copilul la plimbare mai mult decât o ora pe zi sau poate nici atât. Cât era foarte mic l-am scos afara mai mult în cosuletul scoica unde statea comod si mai ales protejat.

Când vremea s-a mai încalzit si copilul a mai crescut, prin luma martie, am început sa iesim mai mult afara si de aceea s-a simtit nevoia unui landou, unde sa stea confortabil. O învelitoare de picioare si o pelerina de ploaie sunt absolut necesare în anotimpul ploios care este primavara.

Când vara a venit cu caldura si parcurile înverzite, am fost fericita ca pot petrece mai mult timp cu copilul afara, în natura. Dar si micutul crescuse, de acum era foarte activ si curios sa cunoasca ce este în jurul lui, statea foarte bine în fundulet si de aceea mult mai potrivit si la îndemâna mi-a fost un carucior sport, usor de transportat si pliabil.

Acum 7 ani când am avut primul copil nu stiam despre magazinul Noriel si ofertele acestuia de carucioare Transformers. Nu stiam de cât de multe detalii trebuie sa tii cont atunci când cumperi un carucior. De aceea m-am luptat cu landoul si rotile lui total nepotrivite trotuarelor noastre de tip off-road, nestiind ca exista si posibilitatatea de a alege un carucior cu rotile mari, adaptate drumurilor accidentate, ca sa nu mai vorbesc de suspensiile menite a evita resimtirea socurilor de catre bebelusi. Nu îmi placea niciodata când trebuia sa întorc copilul cu spatele la mine din cauza directiei din care batea soarele, dar acum stiu ca aceste carucioare moderne au optiunea de a monta caruciorul în directia dorita si ca mânerul se poate ajusta la marimea dorita, astfel încât si fratiorul mai mare sa poata plimba caruciorul fara sa îl doara mânutele.

Mersul la cumparaturi cu un bebelus este o adevarata aventura, mai ales daca acesta adoarme în masina si nu prea te înduri sa îl trezesti ca sa cobori din masina. Acum e simplu.. Pentru mersul la cumparaturi combinati scaunul auto cu cadru caruciorului pentru a forma sistemul practic Shop’n Drive. In acest fel copilul dumneavoastra nu trebuie trezit in momentul scoaterii scaunului auto din masina.

Stiind toate aceste detalii si mai ales cunoscând calitatea deosebita a produselor, magazinul Noriel reprezinta cea mai buna alegere pentru bebelusul ce urmeaza sa apara la noi în familie. Transportul gratuit pentru achizitia online ma scuteste de mersul la magazin pentru a face o alegere potrivita.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: